Prekinula ćutanje: Zašto se bivša žena Dejvida Bouvija odrekla njihovog sina? - Volim Podgoricu

Prekinula ćutanje: Zašto se bivša žena Dejvida Bouvija odrekla njihovog sina?

Bivša žena nedavno preminulog muzičaraDejvida Bouvija, Endži Bouvi otkrila je pravi razlog zašto se udaljila od njihovog sina.

Nekadašnja supruga slavnog Bouvija koja se trenutno takmiči u britanskom “Velikom bratu” nije vidjela svog sina Zouvija Bouvija, sada poznatog kao Dankan Džouns, čak 28 godina! U intervjuu za australijski New Idea magazine Endži tvrdi da je nakon razvoda od muzičke zvijezde očajnički pokušavala da pomogne Dejvidu da izliječi svoju zavisnost od kokaina, piše britanski Mirror.

“Znala sam da moram da spasem Dejvida. Prepuštajući mu našeg sina, imao je razloga da živi“, izjavila je Endži.

U knjizi “Bouvi: Biografija” autorka Vendi Li tvrdi da je Dejvid zaista i pobedio ovaj porok nakon što mu je dodeljeno starateljstvo nad sinom.

“Da li se ona kaje zbog 40 godina duge svađe sa čovjekom kojeg je nekad toliko voljela? Vjerovatno. Ali da li bi voljela da su stvari bile potpuno drugačije? Apsolutno”, izjavila je Endžina prijateljica Anet Vitridž.

“Prošlo je toliko vremena. On je odlučio da ne želi da me vidi, i to je u redu. Nema problema”, rekla je Endži kada su je učesnici rijaliti programa pitali o sinu Dankanu.

Foto: ProfimediaFoto: Profimedia

Dejvid Bouvi je izgubio bitku sa rakom jetre 10. januara, dva dana nakon 69. rođendana. Kremiran je u tajnosti, jer je želio samo da nestane, bez ikakve pompe, otkrio je neimenovani izvor blizak porodici.

Foto: ReutersFoto: Reuters
(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com