IZRADITE FOTOGRAFIJE PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA: Već od 4 centa u Foto Nikić Digital-u! - Volim Podgoricu

IZRADITE FOTOGRAFIJE PO NAJPOVOLJNIJIM CIJENAMA: Već od 4 centa u Foto Nikić Digital-u!

Priznajte, koliko fotografija imate u raznim “štekovima” i već godinama sebi obećavate da ćete ih konačno izraditi?

Svi to radimo, svjesni da su naše najdraže uspomene sigurne jedino na papiru.

Priznajte da vam pomalo nedostaje onaj osjećaj kada držite u rukama fotografije od prije nekoliko godina, i decenija, i da ga ne mogu zamijeniti kompjuteri i mobilni telefoni.

Kompanija Nikić Digital  koja se, između ostalog, već 15 godina ima foto radnju, ponudila je najpovoljnije akcijske cijene za izradu fotografija, po cijeni već od 4 centa po komadu.

Istovremeno, svi koji izrade fotografije u vrijednosti od 20 ili više eura učestvuju u nagradnoj igri i mogu osvojiti vrijedne nagrade: vikend za dvoje u Hotelu “Lipka” u Kolašinu, digitalni foto aparat, MP4, kao i specijalnu nagradu na foto konkursu,  lap top “Tošiba”.

foto

-Na ovaj način Foto Nikić želi da produži vrijeme radosti i darivanja, i da vrati pomalo zaboravljenu i zapostavljenu radost uživanja u fotografijama koje držimo u rukama, okačimo na zid ili poklanjamo dragim osoobama, kažu u ovoj kompaniji i dodaju da akcijske cijene i nagradna igra traju do kraja januara, a javno izvlačenje će biti organizovano 1. februara.

Specijalnu nagradu, lap top “Tošiba” dobiće fotografija sa najviše lajkova na FB stranici “Nikić Digital” .

Fotografije po akcijskim cijenama mogu izraditi, i osvojiti neku od nagrada, stanovnici svih crnogorskih gradova tako što će ih poslati na mejl [email protected]  i nazvati kontakt broj 020 664 104.  Za stanovnike Glavnog  grada, Foto Nikić se nalazi u Bulevaru Ivana Crnojevića, preko puta Stadiona “Budućnosti”.

“Nikić Digital” je, tokom 15 godina poslovanja postao prepoznatljiv brend u Crnoj Gori, po kvalitetu i raznovrsnosti usluga štampe, ali i po uvažavanju svakog pojedinačnog klijenta, bilo da je on građanin ili velika kompanija.

-Svojim radom, odnosom prema klijentima, zaposlenima I zajednici, ova kompanija pokušava da daje svoj skromni doprinos afirmaciji etičkog I društveno odgovornog poslovanja, a kao najveće priznanje doživljava pohvale  I emotivne novogodišnje poruke svojih kupaca, kažu u ovoj kompaniji.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com