Djelovi više gradova u srijedu bez struje zbog radova - Volim Podgoricu

Djelovi više gradova u srijedu bez struje zbog radova

Podgorica

-Zbog radova u reonu trafostanice Ibričevina, u srijedu 20.januara, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio naselja Ibričevina.

-Zbog radova u reonu trafostanice Mljekara, u srijedu 20.januara, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Malog Brda iza nekadašnje Mljekare.

-Zbog radova u trafostanici Lenjinov Bulevar 7, u srijedu 20.januara, u terminu od 8.30 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Ivana Vujoševića.

-Zbog radova u trafostanici Đure Salaja 9, u srijedu 20.januara, u terminu od 9 do 9.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade u ulici Jovana Tomaševića (preko puta zgrade stare Vlade).

-Zbog radova u trafostanici Blok 5 B2, u srijedu 20.januara, u terminu od 10 do 10.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrade na uglu ulica Velimira Terzića i Kosovskih junaka.

-Zbog radova u trafostanici Donja Gorica 6, u srijedu 20.januara, u terminu od 11.30 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica Raka Mugoše (stari put za ribnjak) i dio Donje Gorice oko marketa Martinović.

Cetinje

-Zbog radova na dalekovodu Cetinje-Štitari iz trafostanice Rijeka Crnojevića, u srijedu 20.januara, u terminu od 9.30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Markov Do, Bokovo, Đinovići, Orašani, Kosijeri, Mikulići, Tomići i Štitari.

Tivat

-Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, u srijedu 20.januara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom povremeno će ostajati potrošači u naselju Tomičići u Tivtu.

Ulcinj

-Zbog radova u trafostanicama „ Meterizi 3“ i „Meterizi 4“, u srijedu 20.januara, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće ulica Vida Matanovića od Belvedera do Vojnih zgrada i karaule.

-Zbog radova u trafostanici 110/35 kV Kodre, u srijedu 20.januara, u terminu od 11 do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće kompletno područje Vladimira, Velike Plaže i Štoja.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com