Djelovi nekoliko crnogorskih gradova i sjutra bez struje - Volim Podgoricu

Djelovi nekoliko crnogorskih gradova i sjutra bez struje

U cilju kvalitetnijeg napajanja električnom energijom u Podgorici, Nikšiću, Danilovgradu, Ulcinju i na Cetinju sjutra će biti izvođeni radovi, te će mještani sjutra povremeno biti bez struje, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

U Podgorici će sjutra radovi biti izvođeni na više lokacija.

Zbog radova u reonu trafostanice „4.jula“, sjutra u terminu od 9.30 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio istoimene ulice.

Zbog radova na kablu Centar-Gorica stara, od 11 do 16 sati, bez struje će biti dio Zlatice, Mosor, Peuta, Smokovac, Gornja i Donja Vrbica, Repetitor Sjenica, dio Meduna Gornji i Donji Rogami, Miletine njive, Vranjske njive, dio Veljeg brda, Cerovice, Zavala, Liša, Radeća, Markovići, Lopate, Vukovići, Gola strana i dio naselja oko TS 220/110 kV “Zagorič”.

Potrošači koji se napajaju sa trofostanice Stari Aerodrom 2, tačnije ulice Dositeja Obradovića, Cara Lazara, dio Kraljevačke ulice, dio Cvjetne ulice, dio Aerodromske ulice kao i Dom zdravlja bez struje će biti od devet do 15 časova.

U istom periodu, sjutra će bez napajanja električnom energijom ostati ulica Ćamila i Sijerića i dio izbjegličkog naselja, kao i dio Dalmatinske ulice.

Zbog radova u trafostanici Soliteri Blok 13, struju neće imati od 12 do 13 sati tri solitera iza pijace Gintaš.

U terminu od 9.30 do 10.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada na uglu ulica Bracana Bracanovića i 4.jula do zgrade Razvršja, dok če od 10.30 do 11.30 časova bez struje biti dio ulice ulice Kralja Nikole,Radosava Burića i bolnica Kodra.

U Danilovgradu će sjutra biti izvođeni radovi na dalekovodu Krečana, te će od devet do 15 sati bez struje biti Ciglana, Burum, Lije, Stanojevića Rupa.

Na Cetinju će zbog radova na dalekovodu Cetinje-Štitari iz trafostanice Rijeka Crnojevića,  u terminu od 9.30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati Markov Do, Bokovo, Đinovići, Orašani, Kosijeri, Mikulići, Tomići i Štitari.

U Ulcinju sjutra struju neće imati potrošači ulica Vida Matanovića od Belvedera do Vojnih zgrada i karaule, i to od devet do 15 časova.

Kompletno područje Velike Plaže i Štoja takođe će, zbog radova, ostati bez struje, i to u periodu od 11 do 13 sati, dok će područje Vladimira nešto duže biti bez struje tačnije do 15 časova.

U Nikšiću sjutra od 10 do 12 sati struju neće imati ulica Peka Pavlovića.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com