Mladi Podgoričanin Srđan mora na operaciju da bi opet stao na noge, njegova samohrana majka moli za pomoć - Volim Podgoricu

Mladi Podgoričanin Srđan mora na operaciju da bi opet stao na noge, njegova samohrana majka moli za pomoć

Podgoričanka Mira Ćirković samohrana je majka mladog Podgoričanina Srđana Roćenovića koji je već mjesecima vezan za postelju, nakon neuspješne operacije u podgoričkom Kliničkom centru. Ona pokušava da prikupi novac kako bi Srđana odvela u Beograd gdje mu je operacija zakazana za 4. februar.
Mira apeluje na ljude i kompanije koji mogu da finansijski pomognu njenom 30-godišnjem sinu, dodajući da je riječ o četvrtoj operacije za godinu dana.

Naime, njemu su 18. februara prošle godine prvo u Kliničkom centru Crne Gore ustanovili fisuru analnog dijela debelog crijeva, a zatim tokom operacije prekinuli sfinkter. Od tada je vezan za postelju i trpi jake bolove, koji su se, poslednjih mjeseci proširili i na kičmeni stub i ruku.

Krajem novembra konzilijum internista KCCG Roćenovića je uputio na liječenje na Vojno-medicinsku aklademiju, gdje su mu nakon pregleda zakazali prijem i operaciju za 4. februar ove godine.

“Samohrana sam majka, invalid u penziji. Živimo kao podstanari na Starom aerodromu od moje invalidske penzije u visini od 291 eura. Svakodnevno nam je potreban veliki novac za posebnu ishranu i terapiju koja Srđanu ublažava bolove i na to su odlazile pare koje bi nam uplatili dobri ljudi, porodica, prijatelji i Srđanove kolege sa posla. Novac za taj put, kao i operaciju, nemamo”, kazala je Ćirković.

Građani i kompanije koji odluče da pomognu Srđanu mogu to da urade uplaćivanjem novca na žiro račun Hipotekarne banke 520031000000130251, na ime Mira Ćirković.

1 komentar

  1. Ljudi, ne nasijedajte. Ova Ćirkovićka je nervni bolesnik. Tražil je pomoć i prije pet god. Žao mi je ovog zdravog momka ko mu je majka, svastočina, na sve spremna. Poznajem porodicu i stvarno je sramota sta su ljudi u stanju. Dno dna.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com