TRAGEDIJA U PODGORICI: Ćerka se ugušila u dimu, borba za majčin život - Volim Podgoricu

TRAGEDIJA U PODGORICI: Ćerka se ugušila u dimu, borba za majčin život

Tuzanka Ljubica Camaj (62) ugušila se juče u dimu koji je zahvatio porodičnu kuću dok je njena majka Bosiljka Mirkaj (83) u oblaku dima izgubila svijest i ljekari joj se bore za život

Prema nezvaničnim saznanjima Dnevnih novina, slučaj je policiji u 15.05 časova prijavio David Drešaj. On je inspektorima kazao da je po ulasku u kuću koja se nalazi u Tuzima nadomak Podgorice, zatekao svoju tetku Ljubicu Camaj koja nije davala znake života i njenu majku Bosiljku Mirakaj, koja je, bez svijesti, ležala na podu, u neposrednoj blizini. Pored njih je, prema nezvaničnim saznanjima DN, zatekao kantu sa žarom, što ukazuje da je do gušenja najvjerovatnije došlo usljed trovanja ugljenmonoksidom.

Nedugo od prijave slučaja, na lice mjesta stigla je ekipa hitne medicinske pomoći. Ljekari su kod Camaj mogli samo da konstatuju smrt, dok su Bosiljki Mirakaj pružili ljekarsku pomoć, a potom je bolničkim kolima prevezli u Klinički centar Crne Gore, gdje je smještena na Odjeljenje intenzivne njege. Policija je u kući obavila uviđaj, a izvršena su i potrebna vještačenja koja će bliže pokazati uzrok nesreće.

Ekipa DN sinoć je bila na licu mjesta, ali niko od komšija porodice Camaj nije bio voljan da komentariše nesrećni slučaj.

“Vidjeli smo samo da je hitna prošla dva puta ovom ulicom, po tome znam da se nešto desilo, ali šta ne znam”, kazao je jedan od mlađih komšija. Oni nešto stariji očito su znali više, ali nijesu željeli da komentarišu. Jedan od njih je tvrdio da ne razumije jezik, dok nam je njegov prijatelj kazao da ne bi bilo lijepo da govori o događaju o kojem je samo nešto načuo.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com