Uhapšen Budvanin Ivan Antić (34): Saobraćajci mu našli pištolj - Volim Podgoricu

Uhapšen Budvanin Ivan Antić (34): Saobraćajci mu našli pištolj

Budvanska policija uhapsila je tokom noći Ivana Antića (34) iz Podgorice kod koga je, prilikom kontrolisanja saobraćaja, pronašla pištolj u ilegalnom posjedu.

 

Saobraćajna patrola juče je oko dva sata poslije ponoći kontrolisala Jadranski put u Budvi i zaustavila „Porsche“ kojim je upravljao Đ.I. iz Budve, dok su saputnici bili pomenuti I.A, kao i G.S. iz Budve.

“Izvršen je detaljan pregled lica i vozila kojim je kod I.A. pronađen pištolj marke V.Bernardelli Gardone cal. 7,65 mm sa sedam komada municije. Pištolj i municiju je ovo lice imalo u ilegalnom posjedu. I.A. je priveden u prostorije CB Budva, a od njega je oduzet predmetni pištolj. O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Kotoru koji je naložio da se lice liši slobode”, saopštila je Uprava policije.

Osumnjičeni je priveden ZODT, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. ZODT je za I.A. donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Pištolj je upućen Forenzičkom centru radi vještačenja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com