BUDVA: Da li ste vidjeli Mašu? Niko ne zna gdje je, a obrisan je i Fejsbuk profil! - Volim Podgoricu

BUDVA: Da li ste vidjeli Mašu? Niko ne zna gdje je, a obrisan je i Fejsbuk profil!

Ruska i srpska policija, zajedno sa Interpolom, od oktobra tragaju za ruskom državljankom Marijom Model koja je zajedno sa svojim mužem misteriozno nestala u Beogradu.

Marija je sa mužem živjela u Budvi, a iz Crne Gore su doletjeli u Beograd 17. oktobra prošle godine. Oni su, prema podacima policije, toga dana u 8:30 ušli u Srbiju i nisu je zvanično napuštali. Međutim, od tada se Marija nije javljala ni prijateljima, ni roditeljima koji strahuju da je oteta i možda čak prodata u roblje.

Marijini roditelji tvrde da se ona sa njima poslednji put čula 16. oktobra i da od tada nisu uspjeli da kontaktiraju s njom iako im se redovno javljala otkako je u aprilu 2015. počela da živi u Crnoj Gori.

Oni su nestanak najprije prijavili policiji u Rusiji, koja je potom obavijestila MUP Srbije i Interpol, koji su se dali u intenzivnu potragu za Marijom.

ruskinja1

Dodatnu misteriju ovom nestanku daje i to što su svi profili na društvenim mrežama Marije i njenog muža obrisani neposredno poslije nestanka.

Roditelji Marije sumnjaju da je njen muž umiješan u nestanak njihove ćerke, pošto je poznato, kako oni tvrde, odranije da je zbog trgovine narkoticima imao problem s policijom u Tomsku i Barnaulu.

muz

Oni tvrde da postoji mogućnost da ju je muž prodao u roblje, zbog čega su i u Srbiji angažovali advokata.

Službenici CB Budva su odmah po nestanku postupili po prijavi i izvršili provjere kojima je utvrđeno da se Maša  više ne nalazi na teritoriji naše države i da je zajedno sa suprugom, preko Graničnog prelaza Aerodrom Podgorica, letom za Beograd, napustila Crnu Goru.
Ruskinja M. M., za koju roditelji tvrde da je nestala i pokušavaju da putem društvenih mreža saznaju gde se nalazi, nije u Crnoj Gori, saopštili su iz Uprave policije.

(Telegraf.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com