Niko nije nepobjediv, možemo da igramo protiv Srbije - Volim Podgoricu

Niko nije nepobjediv, možemo da igramo protiv Srbije

Na nama je da se odmorimo i spremimo, da odigramo najbolje što možemo i da nakon meča možemo da kažemo – uradili smo sve što je do nas. A ja sam siguran da sa Srbijom možemo da igramo“, rekao je Šćepanović

Miloš Šćepanović, golman naše vaterpolo reprezentacije, poručio je da „postoji razlika između prvog i drugog mjesta“ i da Crna Gora u sjutrašnje finale neće ući samo da ga odigra, već i da pobijedi.

„To što se potencira da je Srbija vrhunska reprezentacija, koja je napravila razliku u odnosu na ostalo, potpuno je tačno. Zbog toga se i nameće da bismo mi trrebali da budemo opušteni u finalu, jer igramo protiv favorita. Ja, međutim, mislim suprotno – da moramo da budemo maksimalno motivisani, kao da još ništa nismo uradili, kao da je četvrtfinale, jer jedino na taj način možemo da im pariramo. Ovo je velika šansa, igraćemo u vrhunskom ambijentu i siguran sam da ćemo imati mnogo, mnogo motiva da damo sve od sebe i uradimo nešto veliko“, rekao je Šćepanović.

On kaže da su igrači Srbije svjesni da Crna Gora može da ih ugrozi.

„Srbija ima velike igrače, velike sportiste. Zaista su sila, ali ja uvijek imam želju da igram sa najboljim i to je ono što me pokreće. Takođe, i Srbija ima mane, niko nije nepobjediv. Na nama je da se odmorimo i spremimo, da odigramo najbolje što možemo i da nakon meča možemo da kažemo – uradili smo sve što je do nas. A ja sam siguran da sa Srbijom možemo da igramo“, rekao je Šćepanović.

 

(vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com