Postoji banka koja će vam svaki dan uplaćivati 86.400, ako budete poštovali dva jednostavna pravila! - Volim Podgoricu

Postoji banka koja će vam svaki dan uplaćivati 86.400, ako budete poštovali dva jednostavna pravila!

Evo koja su dva pravila ove banke:

Prvo pravilo glasi: Sve što niste uspjeli da potrošite tokom dana uzima vam se uveče! Ne smijete varati, niti prebaciti novac na neki drugi račun. Imate pravo da ga potrošite isključivo tokom tog istog dana, ali ne zaboravite da svako jutro kada otvorite oči banka Vam otvara novi račun od novih 86.400 eura za taj dan i tako svaki dan.

Drugo pravilo: Banka može prekinuti “igru” bez ikakvog upozorenja! U bilo kom trenutku može Vas obavjestiti da je sve gotovo i da se račun definitivno zatvara.

Nesumnjivo je da ćete svi, dobijeni novac trošiti na zabavu i kupovinu poklona sebi i onima koje volite. Možda ćete poklanjati i onima koje ne poznajete, samo da Vam banka ne uzme novac nazad. Trudićete se da vam svaki euro donese sreću i zadovoljstvo.

Pa gdje ima takva banka?

Tu čudesnu banku imamo svi mi na raspolaganju. To je VRIJEME!

Svako jutro kada se probudimo, naša životna banka nam otvara kredit od 86.400 sekundi života za taj dan do spavanja. Sve što nismo proživjeli toga dana – izgubljeno je. Juče je zauvijek prošlo! I svako sljedeće jutro ta magija se ponavlja. Zato nemojmo zaboraviti nezaobilazno pravilo da banka može zatvoriti naš račun svakog minuta, bez upozorenja. U bilo kom trenutku naš život može stati!

Šta Vi radite sa Vaših 86.400 sekundi po danu?!

 

(zenasamja)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com