AMSCG upozorava: Oprez na sjeveru zbog poledice - Volim Podgoricu

AMSCG upozorava: Oprez na sjeveru zbog poledice

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća nesmetano, dok na sjeveru, zbog jakog mraza, ima poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Oni savjetuju vozačima pažljiviju vožnju na putevima preko planinskih prevoja, mostova i na prilazima tunelima i upozoravaju da su na dionicama kroz usjeke mogući sitniji odroni.

Od 15. novembra zimska oprema obavezna je na putevima gdje je to naznačeno signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Na ostalim putevima obavezna je samo ako to uslovljavaju zimski uslovi – snijeg, led ili poledica.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 sati, a u Markovićima od 10:20 do 12:20 časova.

Na magistralnom putu Podgorica-Cetinje, na dionici Jankovića krš-Ulići, zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično, a postavljena je i svjetlosna signalizacija.

Režim saobraćaja će, zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2, dionice Budva-Petrovac i raskrsnice Budva-Cetinje-Bečići, biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Na magistralnom putu M-2, na dionici Herceg Novi-Kamenari, u toku je sanacija klizišta u mjestu Baošići, a režim saobraćaja promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz semaforsku signalizaciju.

Na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad, zbog sanacije klizišta u mjestu Frutak, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com