Home / NOVOSTI / Društvo / Saznajte šta vam zvijezde predviđaju za naredni period

Saznajte šta vam zvijezde predviđaju za naredni period

Ovan

POSAO: Bićete zadovoljni ishodom obavljenog posla. Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete veoma povoljnu situaciju. LJUBAV: Imate problem sa ljubomorom, koja vas baš muči. Iako vam sujeta ne dozvoljava da to priznate, jasno je da smatrate da je vaš status poljuljan. ZDRAVLJE: Izbegavajte poroke, mogući su problemi ako budete preterivali sa alkoholom.

Bik

POSAO: Situacija na poslovnom planu vam ide u prilog. Uspećete da ostvarite i poboljšanje na polju finansija. Na vama je da se potrudite da održite pozitivno stanje. LJUBAV: Dolazi vam povoljna faza za početak veze sa osobom koja živi u vašem bliskom okruženju. Ukoliko sada uđete u taj odnos, mogao bi da bude na duže staze. ZDRAVLJE: Skloni ste gojaznosti, pa je veoma važno da povedete računa o ishrani

Blizanci

POSAO: Izbegavajte donošenje važnih poslovnih odluka. Potrudite se da dobijete slobodan dan ili da se odmorite od posla, nije povoljna situacija za bilo šta drugo. LJUBAV: U nekom trenutku stvorili ste sasvim pogrešnu sliku o voljenoj osobi, što vas definitivno vodi do problema. Pokušajte da stvari sagledate iz drugog ugla. ZDRAVLJE: Mogući su problemi s vrtoglavicom. Nemojte da se zamarate danas.

Rak

POSAO: Ukoliko imate spreman poslovni plan i poslovnu strategiju koja vam odgovara, možete da računate na uspeh. Sve u najvećoj meri zavisi od vas danas. LJUBAV: Potrebna vam je osoba sličnog senzibiliteta za zajednički život. Vi ne možete na duže staze da opstanete s nekim ko je vaša sušta suprotnost. ZDRAVLJE: Pospanost tokom celog dana može da vam stvara manje probleme s koncentracijom.

Lav

POSAO: Možete da budete bezbrižni i da uživate u vikendu. Nećete biti preopterećeni prevelikim obavezama, pa je svakako najbolje da iskoristite vreme za odmor. LJUBAV: Nezadovoljni ste jer se osoba koja vam se dopada nije još uvek izrazila da li želi nešto konkretnije ili ne… Udaljavate se od nje jer ste izgubili strpljenje. ZDRAVLJE: Muči vas nesanica, važno je da poradite na tome da smanjite nervozu.

Djevica

POSAO: Na poslovnom planu nema razloga za brigu. Okupirani ste privatnim problemima i nemate dovoljno vremena da se bavite profesionalnom sferom života. LJUBAV: Teško vam je da iskažete svoje emotivne potrebe. Dvoumite se povodom nekih stvari ali ni sami još niste sigurni koja je odluka ispravna. ZDRAVLJE: Proverite svoju dioptriju. Moguće je da su se pojavili neki problemi s vidom.

Vaga

POSAO: Moguće je da vam vaši nadređeni trenutno obećavaju daleko više nego što su u stanju da ispune. Bilo bi najbolje da zasad ne očekujete previše. LJUBAV: Možete ostvariti zanimljivo poznanstvo sa osobom koju ćete sresti na javnom mestu. U razgovoru dolazite do zaključka da ste već mogli negde da se sretnete. ZDRAVLJE: Bolovi u predelu kičme vam mogu stvarati manje probleme tokom današnjeg dana.

Škorpija

POSAO: Očekuje vas povoljna situacija ukoliko ste planirali poslovno putovanje. Možete da računate na pozitivan ishod, na vama je samo da se dobro organizujete. LJUBAV: Nemate dovoljno strpljenja da sačekate reakciju partnera na predlog koji ste izneli, već ga konstantno požurujete. Na taj način možete postići kontraefekat. ZDRAVLJE: Povedite računa o holesterolu, koji bi mogao biti povišen u ovom periodu.

Strijelac

POSAO: Vaše finansije nisu tako sjajne kako ste očekivali da će biti. Došlo je vreme da se potrudite da se reorganizujete na tom planu i da neke troškove smanjite. LJUBAV: Došli ste do tačke u kojoj preuzimate inicijativu u odnosu sa osobom koja vam se dopada. Bićete više nego zadovoljni razvojem situacije. ZDRAVLJE: Čuvajte svoju bešiku i bubrege, osetljivi ste. Moguće su manje upale i infekcije.

Jarac

POSAO: Pred vama je miran dan tokom kog će atmosfera na poslu biti opuštena. Ne bi trebalo da imate nijedan razlog za brigu, pokušajte malo da se opustite. LJUBAV: Uživaćete u zajedničkim trenucima s voljenom osobom, koja vam pruža svoju beskrajnu nežnost i bezuslovnu ljubav. Iskoristite povoljan dan i uživajte! ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije na koži, povedite računa o tome.

Vodolija

POSAO: Pred vama je mnogo nagomilanih obaveza, ni sami ne znate odakle da krenete. Potrudite se da postignete sve u zadatom roku kako ne biste trpeli posledice. LJUBAV: Nemate dovoljno vremena da se posvetite voljenoj osobi, iako imate želju da provodite više vremena s njom. Pokušajte da joj objasnite zašto je tako. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku u narednim danima, mogući su neki manji problemi.

Ribe

POSAO: Niste opterećeni obavezama i iskoristite slobodno vreme za nešto drugo. Iskoristite to što je vikend i posvetite se stvarima koje su vam važnije od posla. LJUBAV: Budite spontani i veoma lako će doći do novih dešavanja sa osobom koju ste upoznali nedavno. Zanimljiv dan je pred vama. ZDRAVLJE: Mogući su manji problemi sa aritmijom, izbegavajte stresne situacije.

 

(kurir)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *