OD SKROMNE STUDENTKINJE DO PROSTITUTKE: Iskrena priča beogradske sponzoruše! - Volim Podgoricu

OD SKROMNE STUDENTKINJE DO PROSTITUTKE: Iskrena priča beogradske sponzoruše!

Sve više djevojaka se odlučuje na “lakšu” zaradu, zbog siromaštva. Opšte je poznato da kada zavlada siromaštvo, obrazovanja nema, a iz takvog “okruženja” nastaju pogrešni izbori i shvatanja, koji dovode do poniženja.

Jedan od njih je i biti sponzoruša, odnosno prostituka. Mnoge djevojke, ali i muškarci, koji su ovo izabrali se ponose svojom odlukom… Što je vrlo tužno.

Prenosimo vam ispovijest jedne takve djevojke:

“Sljedeće subote putujem na Tajland. Aranžman od 1.200 eujra zaradila sam sama. I to nekima smeta. Znam i kome”, započinje svoju priču djevojka koja je došla iz unutrašnjosti u Beograd da studira.

“Moji i dalje misle da studiram u Beogradu, a ja sam skupila pare za Tajland. Svi su u čudu kako studentkinja prava ima novca za skupa putovanja”, priča ona i otkriva kako se iz skromne djevojke pretvorila u nešto potpuno drugačije:

“Dvije godine sam iznajmljivala stan sa drugaricom na Banjici. Ona je iz mog mjesta i lijepo smo se družile. Ja sam tada bila u vezi, a nije mi smetalo to što je ona ima starije sponzore”, kaže “studentkinja”.

Međutim, veza se završila, a ona je od drugarice dobila neočekivan predlog:

“Kad smo raskinuli, drugarica mi je rekla mi je:

Do sada si pružala oralni seks dečku za džabe, sad možeš isto da radiš za pare.

Volim provod i zezanje, pa sam jedno veče pristala da se vidim sa jednim njenim prijateljem. On je stariji, ima 47 godina i mnogo keša.

Nisam htjela ništa prvo veče, iako mi se dopao. On je odlijepio za mnom. Slao mi je parfeme, poruke, svašta radio. Oženjen je i ima troje djece.

Na kraju smo se smuvali, barem sam ja to tako mislila. Zapravo, davala sam mu se za novac. Kasnije me je drugarica upoznala sa još nekoliko njegovih drugova i sada se viđam sa četvoricom.

Znam da sam prostitutka, ali se tješim time što to radim samo sa njima četvoricom, bez nastranosti”, ispričala je djevojka, koja u svom ponašanju ne vidi ništa loše.

(superžena/exyugoslavija)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com