KRIVOKAPIĆ KAO DA JE PAO S MARSA: Đukanoviću, uništio si Crnu Goru! - Volim Podgoricu

KRIVOKAPIĆ KAO DA JE PAO S MARSA: Đukanoviću, uništio si Crnu Goru!

Predsjednik parlament Ranko Krivokapić, kazao je danas u parlamentu da je u periodu vladavine Mila Đukanovića, Crna Gora ekonomski uništena!

Prethodno je Đukanović u ekspozeu rekao da SDP, sa kojom je u koaliciji već 18 godina, “neće sjedjeti više na dvije stolice”

ĐUKANOVIĆ U SKUPŠTINI: Socijaldemokratska partija VIŠE NEĆE SJEDJETI NA DVIJE STOLICE!

Krivokapić, koji je 18 godina u vlasti sa Đukanovićem, danas je održao govor kao da je sve te godine bio u opozicionim klupama i nije imao mogućnost da spriječi, kako je sam rekao, poharu Crne Gore.

Krivokapić je naveo da ga prate dvije rečenice koje je čuo uoči referenduma, od kojih se jedna odnosi da je Crna Gora mala za demokratiju, a druga poruka da se stvara privatna, a ne nezavisna država.

– Ova vlada traži u parlamentu poslušnike a ne poslanike, ali to je neznanje. Mi koji vjerujemo u parlamentranu demokratiju tu smo bili da budemo mjesto dogovora, jer svi znaju šta je sve DPS glasao,  kazao je Krivokapić podsjećajući na ustavno određenje Crne Gore kao parlamentarne demokratije.

-Ne može NATO zastava biti pokriće za raskubanje ekonomije Crne Gore. Imamo puno resursa, brzo se raskubu. Vlada kaže da je naslijedila nerazvijenu CG, a naslijedila je Crnu Goru koja je imala više zaposlenih nego danas, suficit u platnom prometu,  a ova ima 15 posto porivenosti, tada je imala isti broj noćenja u tirizmu kao danas.. Ova Crna Gore je prodala sve što je stvorila ona Crna Gora, raskubla, dala….kazao je Krivokapić i osvrnuo se na slučaj Kombinata aluminijuma.

-SDP je trekao ne činite to, a kad je svepropal0, kriv je bio SDP, a ne onaj ko je doveo Deripasku. I to je model budvanskog razvoja Crne Gore, plaže hoteli, šeici na obali, a mi po sobama. To nije Crna Gora onih koji su se borili za nezavisnost, a oni koji su doveli CG dotle da nijedan pokazatelj nije bolji, stvorili su nejaku državu, kazao je Krivokapić i dodao da njega i njegovu partiju niko nije optužio za krorupciju i kupovinu glasova na izborima.

-Na kraju, istinu ne možete sakriti sa tri najamničke televizije  i novine, i sa svim najamnicima koji ućeruju crnogorstvo dolazeći iz Srbije.  Ja ću biti poslednji koji će braniti ime Mila Đukanovića,  ali ne ovog Mila Đukanovića, nego onoga koji je stvorio velike stvari za Crnu Goru, kazao je predsjednik parlamenta i obratio se premijeru:

-Sačuvajte nešto od ovoga što smo zajedno stvorili. Ja ga mogu osdbraniti, a Vi viđite. Crne Gora mora iću u sledeću fazu demokratije, i vladavine institucija, rekao je Krivokapić koji je najavio da neće glasati za povjerenje vladi Mila Đukanovića.

Glasanje o povjerenju kabinetu Mula Đukanovića će najvjerovatnije biti sjutra.

 

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com