“Pravimo užinu za družinu”: Banka hrane i donatori obradovali mališane - Volim Podgoricu

“Pravimo užinu za družinu”: Banka hrane i donatori obradovali mališane

U okviru manifestacije Sunčane igrarije koja se juče održala u Delta citiju, kompanije Pik Vrbovec i Škorpion doo Herceg Novi su organizovale humanitarno-edukativnu radionicu pod sloganom Niko kao Piko  “Pravimo užinu za družinu”.

Naši namlađi drugari su i ovog puta izrazili svoju druželjubivost i kreativnost u pravljenju sendviča sa Piko parizerom , koje su na kraju takmičenja , sa svojim porukama , zajedno sa 30 poklon paketa Pik Vrbovec proizvoda dodijelili svojim drugarima i njihovim porodicama kojima je takva vrsta pomoći potrebna.

Od srca se zahvaljujemo donatorime  koja su nam omogućili da  obradujemo trideset porodica sa namirnicama koje su za njih pravi luksuz, na žalost.

Hvala i našim najmladjim učesnicima i animatoru Žarku Žabcu koji je vodio radionicu uz poruke ljubavi,humanosti,drugarstva,empatije i značaja pomaganja drugima naučivši Ih i ovom prilikom da je podijeljena sreća dva puta veća!

I u bududnosti imamo obećanje od donatora da  će  učestvovati u humanitarnim aktivnostima sa najmlađim generacijma, jer znamo koliko je važno da naša djeca ne izgube vjeru u snagu i moć darivanja!

Srdačan pozdrav uz veliko HVALA medijima koji na svoj način doprinose podizanju javne svijesti o važnosti pomaganja  i volonterskog rada, saoštila je Banka hrane.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com