AO: Novak u finalu! - Volim Podgoricu

AO: Novak u finalu!

Prvo polufinale Australian opena branilac trofeja Novak Đoković je krenuo u nevjerovatnom ritmu, pa je u prvi setu protiv Rodžera Federera dobio sa čak 6:1, za samo 22 minuta igre.

I u drugom setu je Đoković pogađao sve, dok se Federerova igra raspada. Tome u prilog ide podatak da je Đoković u trećem gemu oduzeo servis Federeru bez izgubljenog poena.

I u petom gemu je Federer izgubio servis ali sa jednim poenom na svom kontu.

Đoković nije uspio da realizuje brejk loptu u 5. gemu. Federer je isuviše brzoplet i čak je udarao lopticu koja metar ide van terena.

Švajcarac je čak promašio i nekoliko nevjerovatno lakih voleja na mreži. Ipak, uspio je da osvoji više gemova nego u svom najgorem grend slem meču, kad aje u finalu Rolan Garosa od Nadala izgubio sa 6:1, 6:3, 6:0.

Federer je u šestom gemu napokon došao do brejk šansi i iskoristio je tek četvrtu u gemu koji je trajao preko deset minuta. Federer jer potvrdio brejk.

Đoković je spasaso dvije, ali ne i treću set loptu, pa je Federer smanjio na 2:1

U četvrtom setu teniseri drže servis, pa je 4:3 za Đokovića, servira Federer… Oba tenisera igraju dobro, a Federer servira fantastično. Ali i Đoković osvaja nevjerovatne poene i servira za meč

Rezultat

Đoković – Federer 6:1, 6:2, 3:6, 6:3

(vijesti.me)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com