Navijačka peticija: Nikola, predvodi “ajkule” i u Riju! - Volim Podgoricu

Navijačka peticija: Nikola, predvodi “ajkule” i u Riju!

Nakon odluke dugogodišnjeg kapitena naše vaterpolo reprezentacije Nikole Janovića da završi karijeru, navijači su na Fejsbuku pokrenuli inicijativu da se legendarni igrač predomisli i učestvuje na Olimpijskim igrama u Riju.

Navijačka grupa “Crnogorci Jug” najavila je veliku akciju sa željom da Janović odigra još jedno veliko takmičenje u kapici “ajkula”.

“Od 1. februara pokrećemo akciju u svim gradovima Crne Gore. Predstavnici navijača reprezentacije iz svojih gradova će skupljati potpise da naš kapiten Nikola Janović ostane još na Olimpijskim igrama i da zajedno sa njim uzmemo medalju – jedinu koja nam nedostaje sa velikih takmičenja”, piše na Fejsbuk stranici ove navijačke grupe.

Janović je odluku da završi igračku karijeru donio poslije Evropskog prvenstva u Beogradu na kojem su “ajkule” osvojile srebrnu medalju.

(CdM)

1 komentar

  1. Undeniably believe that which you said. Your favorite reason appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people think about worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com