(FOTO) Ove dvije rečenice koje mu je konobar napisao na RAČUNU ostavile su ga bez teksta. A i VAS će - Volim Podgoricu

(FOTO) Ove dvije rečenice koje mu je konobar napisao na RAČUNU ostavile su ga bez teksta. A i VAS će

Ljudi poput Indijca Akliša Kumara ne sreću se svaki dan. Na prvi pogled, to je običan čovjek, koji radi u marketingu jedne kompanije sa sjedištem u Dubaiju. Međutim, poslednji put kada je išao poslom u Indiju, napravio je nešto što je ostavilo dubok trag u njegovom srcu i srcima gladne djece, koju je tamo zatekao.

Akliš je odseo u hotelu Sabrina. Kada se spremao da ode na večeru u restoran, dogodilo se nešto što mu je zauvijek promijenilo život. Dok je sjedio uz prozor restorana, pogledao je na ulicu. Pravo u oči gledalo ga je izgladnjelo dijete. U grlu mu je zastala knedla.

Rukom je pokazao malenom dječaku da uđe u restoran. Mališan je poveo i svoju sestru. Akliš im je rekao da sjednu za njegov sto i naruče što god žele. Djeca su ga poslušala, naručila su i večerala su u tišini. Kada su završili, djeca su otišla da operu ruke i izašla su iz restorana.

Kada je Akliš zatražio račun od konobara, usledilo je iznenađenje. Umjesto novčanog iznosa na računu je pisalo:

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Nemamo kalkulator kojim bismo naplatili humanost. Neka ti dobro dobrim bude vraćeno! – rukom je bilo napisano na računu.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Kumar je pokušao da sazna ko je napisao poruku i podmirio račun, ali u restoranu to nisu htjeli da mu kažu. Čini se, ipak, da se dobro dobrim vraća.

(Net.hr)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com