(FOTO) MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA: Miloš je otišao u Sutomore da radi, a vratili ga u kovčegu - Volim Podgoricu

(FOTO) MISTERIOZNA SMRT MLADIĆA: Miloš je otišao u Sutomore da radi, a vratili ga u kovčegu

Miloš Babić (20) pronađen je mrtav 25. juna prošle godine na terasi iznajmljenog stana u Sutomoru. Od tada, njegovoj porodici se niko nije zvanično obratio, ali oni ne odustaju od traženja istine o smrti svog jedinca.

– Došli smo u Srbiju iz Knina kada je Miloš imao samo tri mjeseca. Preživjeli smo “Oluju” i sve muke, a dijete mi nastrada u trećoj zemlji, niti znam kako, niti ko i zašto ga je ubio – kaže majka nastradalog mladića.

Miloš je sa svojom djevojkom 9. maja otišao da radi sezonski u jednom kafiću. Sa majkom se poslednji put čuo 23. juna rekavši da je sve u redu.

Dva dana nakon toga, komšije su ga pronašle u lokvi krvi na balkonu. Dok je Hitna pomoć stigla iz Bara, nesrećni mladić je podlijegao povredama, a bio je uboden u srce i stomak.

Foto: Facebook/Sanja Radovanovic

Foto: Facebook/Sanja Radovanovic

– Imao je i dve posjekotine na ruci. Ležao je na leđima, a pored njega je pronađen nož. U lijevoj ruci je držao krst, privezak sa lančića kojeg je uvijek imao uz sebe. Do dana današnjeg, dobili smo samo kopiju izvještaja s uviđaja. Pokušali smo da ubrzamo preko ambasade, makar da nam tužilac nešto odgovori, ali od toga nema ništa. Ređali su se njihovi godišnji odmori i tako prođe sedam mjeseci!

Milošu su nestali kofer, sat i novac. Babići sada mogu samo da nagađaju da li je bilo riječi o pljački ili nekakvom sukobu.

– Prvo smo čuli da je pronađen u fotelji na balkonu, a prema dopisu MUP nađen je na terasi kako leži. Potom smo čuli da spekulišu da je reč o samoubistvu, što je suludo. Nož je pronađen pored njegove lijeve ruke u kojoj je držao krst, a desna mu je bila potpuno ispružena – kaže majka nesrećnog mladića.

Pokušali su da razgovaraju sa Miloševom djevojkom, ali bezuspješno.

Foto: Facebook/Milos Babic

Foto: Facebook/Milos Babic

– Sanja je, navodno, bila na poslu kada se sve to desilo. Međutim, ona izbjegava svaki kontakt sa nama, promijenila je broj telefona i nije došla čak ni da nam izjavi saučešće. Makar to bi bilo ljudski – kroz suze objašnjava Tanja.

Da muka bude veća, vijest o Miloševoj smrti njegovi roditelji su čuli od rođaka.

– Neki inspektor je pozvao Miloševog druga, čiji broj je vjerovatno pronašao u njegovom telefonu. Taj mladić je pričao po Ostružnici kako je Miloš ubijen. To je stiglo do moje jetrve. Žena se šokirala, ali nije htjela ništa da nam kaže dok ne provjeri. Pozvala je policiju i kada su joj potvrdili, došla je da nam saopšti. Niko se nama kao roditeljima nije obratio – priča očajna majka.

Milošev otac Nenad, kada je otišao da preuzme tijelo, razgovarao je sa mještanima Sutomora koji su poznavali njegovog sina. Ipak, oni nisu bili od pomoći, a o Milošu su imali samo riječi hvale.

– Svi su mu rekli da je bio momak na mjestu i da nije pravio probleme – kaže Tanja.

– Naš Miloš je bio dobro dijete, studirao je Višu elektrotehničku školu. Paralelno je radio da bi imao neki dinar za sebe. Bio je vjernik. Plivao je za Bogojavljenje 2013. i 2014. godine. Na kraju je umro sa krstom u ruci. Možda je htio da nam pošalje neku poruku, da nam kaže da ga je neko ubio. Bilo bi nam lakše da konačno saznamo istinu…

Miloš je volio more i htio je da se odmori i da radi. Prvo su djevojka i on živjeli kod gazde kafića u kom su radili, ali onda su iznajmili stan u vikendici gdje je i ubijen. Trebalo je i Sanjin brat da im se pridruži. Međutim, iz policije smo čuli da su po porukama iz Miloševog telefona vidjeli da su se on i Sanja posvađali. Kada sam dobila njegov telefon, nikakvih poruka nije bilo, sumnjičava je Miloševa majka.

(Večernje novosti)

197 komentara

  1. An intriguing discussion is definitely worth comment. There's no doubt that that you ought to publish more on this topic, it may not be a taboo matter but generally people do not talk about these topics. To the next! All the best!!

  2. Very nice article and straight to the point. I am not sure if this is really the best place to ask but do you people have any ideea where to hire some professional writers? Thanks in advance 🙂

  3. I do not even know the way I ended up right here, but I thought thios put up was great.I do not recognisse who yyou might be howevger cerrtainly you are going to a well-known blogger in the event you are not already 😉 Cheers!

  4. What's Goingg down i'm neѡ to this, I stᥙmЬled upon this I've fokund It posіtively uѕeful and it has helpеd me out loads.I'm hoping to give a contribution & heⅼp diffеrent ᥙsers likeits aided me. Great job.

  5. Article writing is also a excitement, if you be familiar with after that youcan write otherwise it is difficult to write.

  6. I am not certain where you're getting your information, but great topic. I needs to spend some time finding out more or understanding more. Thanks for fantastic information I was in search of this information for my mission.

  7. Nice post. I was checking continuously this blog and I'm inspired!Very useful info specifically the remaining phase 🙂 I take care of such information much. I used to be seeking this particular info for a longtime. Thank you and good luck.

  8. A fascinating discussion is worth comment. I do think that you ought to publish more on this subject matter, it might not be a taboo subject but typically folks don't talk about these topics. To the next! Many thanks.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com