(PODGORICA) PLJAČKA MARKETA: Radnice pokušale da se odbrane, gađale razbojnike (Video) - Volim Podgoricu

(PODGORICA) PLJAČKA MARKETA: Radnice pokušale da se odbrane, gađale razbojnike (Video)

Dvije radnice marketa “Bibiz” u podgoričkom naselju Ibričevina, pokušale su sinoć da se odbrane od dvojice maskiranih i naoružanih razbojnika.

Lopovi su ipak izašli sa plijenom, a policija koja je nešto kasnije došla na uviđaj preporučila je vlasniku prodavnice da kupi “biber” sprej i dežura u objektu.

To je “Vijestima” ispričao Božo Bijelić, vlasnik prodavnice koja je već nekoliko puta na meti pljačkaša.

“Dva muškarca obučena u crno, maskirana fantomkama i naoružana ogromnim noževima ušla su oko 18.30 časova u prodavnicu. Jedan je odmah krenuo nožem ka njima, a drugi prema kasi da uzme novac. One su se borile sa njima, veoma hrabro pokušale da odbrane kasu, gađale ih artiklima, ali su lopovi samo žustrije kretali ka njima i istrčali sa dnevnim pazarom. Taj haos trajao je nekoliko sekundi, i zabilježeno je na snimku sa nadzornih kamera”, kazao je Božo Bijelić.

Tvrdi da su inspektori došli, napravili uviđaj, i rekli mu da će se danas vratiti za snimke, ali da to nijesu uradili.

“Inspektor me uči da kupim sprej i pazim prodavnicu. Pitao sam ga treba li ja da radim njihov posao, a on mi je rekao da je sprej 12 eura”, kazao je Božo Bijelić.

Radnice Ljubomirka Velimirović i Senka Mišnjica, koje su i pokušale da se obračunaju sa naoružanim lopovima, ispričale su da su tek nakon što su razbojnici pošli sa plijenom ukapirale da su rizikovale život.

“Nikad u životu nisam vidjela veće noževe. Mi smo nesvjesno krenule put njih da odbranimo kasu, a oni su na nas nasrtali nožem. Gađali smo ih čime smo stigle, ali nismo uspjele. Vrištala sam. Još sam pod stresom”, kazala je Mišnjica.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com