(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Majka krvnički tuče sinčića JER JOJ NIJE LEGLA PLATA - Volim Podgoricu

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Majka krvnički tuče sinčića JER JOJ NIJE LEGLA PLATA

Nakon što nije uspjela da podigne novac na bankomatu u prodavnici, ova Ruskinja je svoj bijes i nezadovoljstvo iskalila na svom petogodišnjem sinu.

Prvo ga je bacila na pod, a potom snažno nogom šutnula u stomak, vidi se na jezivom video snimku sa sigurnosne kamere koji je objavljen na Jutjubu.

 Kako se vidi na snimku, u dijelu prodavnice gdje je bio automat u trenutku incidenta nije bilo nikoga. Međutim, od siline udaraca i jauka preplašenog djeteta radnik je prišao da vidi šta se dešava.

Majka je tada nesrećno dijete izvukla napolje i svom snagom ga bacila od sebe na ulicu. Nesrećno dijete je odletjelo i lupilo o pod, gdje je ostalo da leži.

Prodavačica je izjurila napolje i otrčala do dječaka kako bi se uvjerila da je dobro.

Ovaj jezivi incident dogodio se krajem prošle godine. Žena je identifikovana kao 31-godišnja Zana Vojtišek protiv koje je pokrenuta istraga.

– Jednostavno mi je pao mrak na oči, bila sam bijesna – rekla je dječakova majka.

Ruski istražni komitet je izjavio da je Zana Vojtiček i njena porodica pod nadzorom lokalnih vlasti od prošle godine jer se već sumnjalo da zlostavlja nesrećnog dječaka.

Psihijatri su ustanovili da mlada majka ima psihičkih problema, a starateljstvo nad djetetom treba da preuzme njena sestra.

Mališan je završio u bolnici, ali se ne zna se koliko je teško povrijeđen.

UPOZORENJE! UZNEMIRIJUĆ VIDEO!

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com