PODGORICA: Stijepović ispunio obećanje građanima - Volim Podgoricu

PODGORICA: Stijepović ispunio obećanje građanima

Na internet stranici Podgorice u četvrtak su objavljena imena još 110 lica kojima je Glavni grad dodijelio stanove. Time je gradonačelnik Slavoljub Stijepović ispunio obećanje ranije dato građanima, da će učiniti javnim sve informacije o osobama koje su dobijale stanove od Glavnog grada.

Sa podacima objavljenim prekjuče, na listi je sada više od 280 imena lica koja su stambeno pitanje rješavala dobijanjem ključeva od Glavnog grada.

Prema informacijama Vikend novina, Komisij a čiji je zadatak da izvrši popis i sredi dokumenta u arhivi u kojima su podaci o raspodjeli stanova, u prethodnom periodu je intenzivno i radila, a prvu listu sa imenima objavili su, podsjetimo, krajem prošle godine.

Nakon objavljivanja prve liste sa imenima u dijelu medija i političkih partija uslijedile su spekulacije na račun pojedinih dobitnika stanova, tvrdnje da su ih dobijali samo odabrani, što nije tačno, što najbolje pokazuju imena lica koja su dobijala stanove.

„Objavljivanjem najnovijih podataka, rad Komisije se ne završava. Nastavljamo, kako je gradonačelnik i obećao, da radimo sve dok se ne pronađu i objave spiskovi svih lica kojima je Glavni grad dodijelio stanove. Javno obećanje dato građanima i zakon nas obavezuju da postupamo odgovorno, a ne nikako komentari koje smo prethodnih dana imali priliku da čujemo “, kazali su iz Glavnog grada za VN.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com