PODGORICA: Zagoričani pred sudom 19.februara, zbog napada na policiju - Volim Podgoricu

PODGORICA: Zagoričani pred sudom 19.februara, zbog napada na policiju

Početak suđenja Zagoričanima – Vidoju Stanišiću, Radosavu Stanišiću, Saši Klikovcu, Nikoli Markoviću, Branku Vukaniću i Željku Popoviću optuženima za napad na policajce zakazano je za 19. februar.

Proces će voditi sutkinja Larisa Mijušković – Stamatović. Petorica optuženih se terte da su 26. decembra prošle godine fizički napali pripadnike Interventne jedinice prilikom racije u noćnom klubu “Velvet”.

Osnovni sud u Podgorici je svim okrivljenima osim Popovića, koji se brani sa slobode, produžio pritvor zbog opasnosti od ponavljanja krivičnog djela, piše Pobjeda.

U incidentu koji se dogodio osumnjičeni su tvrdili da ih je policija pretukla bez povoda tokom racije u lokalu, u Bokeškoj ulici. Iz policije je, međutim, zvanično saopšteno da je Interventna jedinica trpjela provokacije prilikom kontrole gostiju, a zatim i napadnuta.

Navedeno je da su članovi Interventne jedinice poslije uvreda na njihov račun tražili isprave, ali su umjesto toga ga- đani flašama, čašama i pepeljarama, od čega je jedan policajac povrijeđen.

U kontranapadu policajci su na grupu mladića bacili suzavac, nakon čega su ih uz upotrebu sile savladali i priveli.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com