PzP i DF: Nikšićki Dnevni Centar postao Centar SD-a - Volim Podgoricu

PzP i DF: Nikšićki Dnevni Centar postao Centar SD-a

Pokret za promjene i Demokratski front ocijenili su da je Dnevni Centar zahvaljujući direktorici postao Centar Socijaldemokrata Crne Gore.

Fotografije sa zvaničnog Facebook profila su, kako navode u PzP-u i DF-u, dokaz zloupotrebe državnih resursa i lične promocije visokih funkcionera Socijaldemokrata kroz prizmu jedne institucije koja treba da ima posebni senzibilitet kao i pažnju sveukupne javnosti.

“Ovakvo samoreklamerstvo zapravo pokazuje malignitet aktuelnih režimskih strankoida, koji svoje prinadležnosti i svoj patriotizam mjere funkciom i sličnim benefitima”, saopšteno je iz PzP-a i Df-a.

Pokret za promjene i Demokratski front pozvali su aktuelnu direktoricu i funkcionerku SD-a da podnese ostavku, “jer ovakvim činom gubi kredibilitet i pravo da se nalazi na toj poziciji”.

“Ovo je još jedan u nizu dokaza da je država zarobljena, kao i da su institucije u kandžama onih koji ne biraju način i sredstvo da jeftinim marketingom sačuvaju pozicije i ono što iz njih proizilazi. Ako su spremni da ovako osjetljivu društvenu grupu zloupotrebljavaju, onda je jasno o kakvim ličnostima se radi”, navedeno je u saopštenju.

PzP i Demokratski front očekuju reakcije i osudu cjelokupne javnosti.

“Jer i ovo je dokaz zašto treba bojkotovati izbore i zašto je jedini način prelazna vlada da ove i slične probleme sasiječe u korijenu. U suprotnom ovo će biti svakodnevni prizor, zar ne”, poručeno je u saopštenju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com