PODGORICA: Gazivoda jurcao kolima i mahao repetiranim pištoljem! - Volim Podgoricu

PODGORICA: Gazivoda jurcao kolima i mahao repetiranim pištoljem!

Pomahnitalu vožnju Podgoričanina Dragana Gazivode (36), danas je u gotovo filmskoj akciji pratilo nekoliko policijskih patrola, koje su ga sustigle na Tuškom putu. Tome je par minuta ranije, nešto iza 15 časova, prethodilo bahato ponašanje Gazivode u blizini Krivog mosta, koje je uznemirilo prolaznike.

Dragan Gazivoda

Dnevne novine saznaju da je Gazivoda, kako se sumnja, iz “golfa 4” potezao pištolj na građane, te su neki od njih pozvali policiju.

“Dežurni komandir je odmah poslije pozivao posredstvom motorole pozvao sve patrole, koje se nalaze u blizini, da se zapute ka Zabjelu i izdao precizna naređenja kako da ga zaustave. Ipak, kada je ugledao policijsko vozilo, koje je pokušalo da mu pripriječi put, u blizini benzinske pumpe, Gazivoda se automobilom popeo na trotoar zaobišao ih i munjevitom brzinom nastavio dalje da bježi, dok su ga zapanjeni prolaznici bojažljivo posmatrali. Ubrzo je na sličan način probio još jednu policijsku blokadu, a onda je iz drugih djelova grada stiglo pojačanje, koje je ga je zaustavilo”, ispričao je sagovornik DN, koji je kazao da Gazivoda u policijskim evidencijama važi za bezbjednosno interesantnu osobu i da je ranije više puta hapšen i osuđivan.

Isti sagovornik ispričao je da su policajci prišli vozilu i iz njega izveli Gazivodu, kojeg su odmah pretresli i u donjem vešu mu pronašli pištolj kalibra 7,63 milimetra, sa metkom u cijevi. Ovaj Podgoričanin je zatim priveden i zadržan u policiji.

(Cdm)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com