Mame, ovu poruku o ljubavi prenesite svojim sinovima - Volim Podgoricu

Mame, ovu poruku o ljubavi prenesite svojim sinovima

Ovo je poruka za sinove koju bi majke trebalo da im prenesu i savjetuju kada su u pitanju odnosi prema simpatijama i kasnijim partnerkama.

djeca

Drage mame, sve vi koje imate dječake ma kojeg doba, ovo je poruka koju bi trebalo sačuvati i pročitati im je kad za to dođe vrijeme. U onim situacijama kada nam ponestane adekvatnih riječi i načina za objasniti te delikatne i važne ljubavne odnose, ova poruka za sinove o ljubavi uradiće to umjesto vas.

Dragi sine,

Zabavljanje je nezgodna stvar i teško je uraditi je kako treba. Ali iskreno, to je najvažnija stvar koju ćeš ikada uraditi. Zato što način na koji se zabavljaš diktira sa kim se zabavljaš. A ona sa kojom se zabaljaš postaće tvoja žena, a ko ti je žena odrediće tvoju buduću porodicu i tako dalje. Zato, zabavljaj se mudro.

Evo nekoliko očekivanja koja imam za tebe kad je u pitanju zabavljanje:

1. Uvijek ti priđi djevojci direktno i pitaj je lično da se zabavljate. Ako to nije moguće, pitaj je preko telefona. Nikad i mislim nikad, ne pitaj djevojku da izađete putem poruke, chata ili maila.

2. Uvijek izvedi djevojku na sastanak. Bez onih „haj’mo da gluvarimo kod mene i gledamo film“ gluposti. Očekujem da odeš po nju i izvedeš je negdje. To ne mora biti ništa popularno, komplikovano ili kreativno. Nekada su najbolji sastanci oni jednostavni, poput piknika u parku. Uvijek se trudi da je odvedeš na mjesto na kojem će se osjećati prijatno i uživati.

3. Otvori vrata od kola svojoj djevojci. Otvaraj joj sva vrata.

4. Ti budi taj koji će da plati za izlazak. Bez pitanja. Otac i ja ćemo se postarati da uvijek imaš novca za svoje izlaske. Nemoj čak ni da dijelite račun.

5. Sačekaj djevojku ispred vrata. Ne šalji joj poruke iz kola ili još gore, da trubiš kad stigneš. I uvijek je isprati do vrata na kraju sastanka.

6. Koristi razum kad je u pitanju ljubljenje. Ne ljubi svaku djevojku, ali se ne plaši da poljubiš onu pravu.

7. Slušaj djevojku sa kojom si izašao. Najbolji sastanci su oni na kojima upoznaš djevojku sa kojom si izašao. Postavljaj joj pitanja i dijeli priče o sebi. Svrha sastanaka je da pronađeš nekog sa kim bi mogao da provedeš svoju budućnost. Što više izlaziš sa nekom djevojkom, trebalo bi da je više upoznaješ.

8. Uvijek budi jasan sa svojim namjerama. Ako se nisi povezao sa djevojkom, prekini to i ne zavlači je. Može boljeti u trenutku, ali će cijeniti tvoju iskrenost. I ako osjećaš povezanost, to joj i reci. Djevojke vole iskrenost i cijeli proces zabavljanja će biti lakši ako pratiš ovo jednostavno pravilo.

9. Zabavljaj se, ali uvijek sa jednom devojkom. Kad pronađeš djevojku za koju si ozbiljno zainteresovan, budi samo sa njom i budi vjeran. Uvijek, uvijek budi vjeran. Ako odlučiš da stvari ne idu kako treba ili upoznaš nekog drugog koga bi volio ozbiljnije da upoznaš, vrati se na pravilo #8.

10. Imaj fizičke kontakte. Na pravi način! Držite se za ruke, grli je, obuhvati je oko struka, poljubi je u glavu, dodirni koljena, ovi slatki znaci pažnje prijaju devojkama i osjećaju se paženo. Ići predaleko u fizičkom smislu samo zbunjuje vezu i nikad se ne može poništiti.

11. Pažljivo sa njenim srcem. Žene su jake, ali i delikatne. Nemoj to pokvariti. Nemoj biti odgovoran za njeno tvrdo srce.

12. Upoznaj njene prijatelje i porodicu i neka tvoji upoznaju nju. Naročito ja.

13. Kad dođe vrijeme, reci joj da je voliš, mnogo. U stvari, govori joj razne lijepe stvari. Svi zaslužuju komplimente.

14. Služi joj. Ne kao konobar. Čini joj; napravi joj doručak, izbaci đubre, ponudi joj svoju jaknu kad joj je hladno, razumiješ već.

15. Iznenađuj je. Male stvari znače mnogo. Drži se malih iznenađenja. Donesi joj omiljeni sok, kupi joj cvijeće, ili se pojavi na poslu i povedi je na ručak.

16. Nikad ne potcjenjuj moć pisane riječi. Koliko je lijepo činiti lijepe stvari, još je bolje da ih napišeš tako da se možeš vratiti na njih i prisjećati se. Piši joj ljubavna pisma ili poruke često.

17. Kad dođe pravo vrijeme i pronađeš onu posebnu, klekni na koljeno i izgovori one posebne riječi.

Volim te sad, uvijek i zauvek. I znaj da ću jednog dana voljeti i nju.

S ljubavlju, Mama.

 

(izvor:zenasamja)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com