Priznanje tivatskoj kompaniji iz Hrvatske - Volim Podgoricu

Priznanje tivatskoj kompaniji iz Hrvatske

Kompanija “Adriatic Marinas” iz Tivta dobitnik je godišnjeg priznanja “Stvaratelji za stoljeća”, koju dodjeljuje Međunarodni ekonoski forum “Perspektive”, odnosno njihov komitet za dodjelu Velikog priznanja za razvoj ideja, inovacije i investicije u preduzetništvu u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi „Stvaratelji za stoljeća“ iz Hrvatske.

Od predloženih 411 kandidata, i nakon užeg izbora od 97, iz devet zemalja (Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Njemačka, Slovenija i Srbija), kompanija “Adriatic Marinas” se, sa svojim projektom marine za superjahte i luksuznog nautičkog naselja Porto Montenegro, “izdvojila od ostalih zbog brzog razvoja projekta, kvaliteta nautičkog i turističkog proizvoda, broja zaposlenih i doprinosa lokalnoj zajednici, ali i ugleda i imidža koje za uživa od strane svjetske klijentele.”

„I ove godine, nagrade i priznanja “Stvaratelji za stoljeća” ići će u ruke onih najzaslužnijih. Svi oni su heroji današnjice, ali i sutrašnjice, ključni za razvoj sredine u kojoj djeluju, no i onaj globalnog karaktera. Iznimno sam zadovoljan što će i ove godine nagrade “Staratelji za stoljeća” otići u desetak zemalja, te biti dodatni poticaj laureatima u stvaranju na opštu dobrobit.” –  izjavio je prof. dr. Siniša Zarić, predsjednik međunarodnog nezavisnog Komiteta za dodjelu nagrada i priznanja “Stvaratelji za stoljeća”, kojeg sačinjava 16 stručnjaka za ekonomiju, marketing, menadžment, finansije i predzetništvo iz devet evropskih zemalja.

Svečanost dodjele nagrada i priznanja “Stvaratelji za stoljeća” biće održana 5.marta u Dubrovniku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com