UŽASNO VRŠNJAČKO NASILJE: Djevojčicu (13) nazvao ku.vom i glavom joj razbio arkadu! - Volim Podgoricu

UŽASNO VRŠNJAČKO NASILJE: Djevojčicu (13) nazvao ku.vom i glavom joj razbio arkadu!

Trinaestogodišnjoj učenici iz Arilja vršnjak je jakim udarcem zatvorio oko. U bolnicu je, krvavu i istraumiranu, odvela drugarica, a svi nastavnici se pravili ludi. Njeni roditelji ogorčeni.
Nju je školski drug D. N. prvo izvrijeđao, nazivajući je ku.vom i drugim pogrdnim imenima, a onda ju je tako jako udario glavom da joj je razbio arkadu i zatvorio oko. Da situacija bude gora, niko od profesora i osoblja OŠ „Stevan Čolović“ nije reagovao, pa je povređenu, istraumiranu i krvavu Anu drugarica odvela u Dom zdravlja.

– Sve se desilo u petak. Suprugu je iz bolnice pozvala Anina drugarica i ispričala joj da je naša ćerka brutalno pretučena. U tom trenutku uz nju nisu bili ni profesori niti bilo ko drugi iz škole, već samo ta drugarica. Supruga je jedva preživjela šok. Kad smo vidjeli Anu, nismo mogli da vjerujemo da je neko dijete bilo u stanju to da joj uradi. Oko joj je zatvoreno, arkada razbijena, a ona je psihički vrlo loše zbog traume koju je doživjela – priča za Kurir Anin otac Miloš Radojičić.

Kako kaže, školski drug D. N. napao je Anu nakon kraće prepirke u kojoj ju je provocirao, a kad mu je ona odgovorila, nazvao ju je ku.vom i potom je zvjerski udario.
– Ana je odlična učenica i mirna djevojčica. Koga god da pitate reći će vam da je lijepo vaspitana i da nikad s njom nije bilo problema. Problem je u nasilniku i on mora hitno da se riješi – poručuje Radojičić.

O problemu je obaviještena i policija.

1 komentar

  1. Oh my goodness! an incredible article dude. Thanks a lot Nevertheless I’m experiencing problem with ur rss . Don’t know why Cannot subscribe to it. Can there be everyone finding identical rss dilemma? Anyone who knows kindly respond. Thnkx

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com