NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Veliki izazovi za 3 znaka, evo ko će imati buran mjesec! - Volim Podgoricu

NAJDETALJNIJI HOROSKOP ZA FEBRUAR: Veliki izazovi za 3 znaka, evo ko će imati buran mjesec!

ovanOVAN

Posao:
Dragi Ovnovi,
Februar je vrlo buran mjesec za vas, posebno na ličnom i poslovnom planu. Očekuju vas razne izazovne situacije i iznenađenja. Zbog toga udahnite duboko, stanite na loptu i potrudite se da odolite ličnom impulsu i želji za promjenom i napretkom. Sasvim je izvesno da vam se u glavi vrte dobre nove ideje za zaradu i posao i zato bi rado izašli iz postojeće rutine, ali još se uvijek nisu stekli svi potrebni uslovi i ne žurite sa odlukama.
Obratite pažnju, da ne izlećete sa svojim svježim idejama vašim autoritetima, da ih neko ne bi iskoristio i sam pobrao priznanja. Finansijska situacija vam je zadovoljavajuća.
Najbolje bi bilo da februar mjesec, više upotrijebite za sistematizaciju ideja, završetak započetih zadataka i izgrdnju strategije za buduće poduhvate. To je ono gdje sad treba da uložite energiju.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Zauzete Ovnove, u toku februara, na ljubavnom planu čekaju promjenjive struje i vjetrovi i zato su moguća određena emotivna razočarenja. Prisutan je osjećaj samoće i nedostatak intezivne povezanosti sa partnerom. Ovo u stvari nije ništa drugo, nego vaš lični osjećaj, nastao uslijed vaše trenutne pretjerane potrebe za pažnjom i ljubavi.
Emotivnu i duhovnu glad zadovoljićete i nadoknaditi u intezivnim druženjima i čestim izlascima sa prijateljima. Stalno upoznajete nove intresantne ljude, a krug poznanika se širi.
Period “krize” partner neće primjetiti kao neobičan, ukoliko uspijete da se uzdržite od potrebe za raspravom, svađom i ubjeđivanjem. Uzdržanost vam, od sveg srca, savjetujem.
U ovom periodu, intenziviraće se i vaš seksualni život sa partnerom, jer libido vam je vrlo jak u ovom periodu.

Ako ste slobodni:
Planetarni uticaji i dalje obećavaju lijep i uzbudljiv period za sve slobodne Ovnove. Vama je tako sasvim ugodno u društvu, izlascima, zabavama i seksualnim izletima.
Ipak, neko vam je u tim jurcanjima, jos u predhodnom periodu, zapao za oko. E baš te osobe nema u vašoj blizini, i sada vaše srce tuži i onda kada ste sami sa sobom, razmišljate o tome. Neko se udaljio od vas, vrlo tiho, da to niste u vašem ličnom zanosu i euforiji ni primjetili. Konačno, proćiće vam ovaj period u avanturama i zabavi uz puno smijeha i veselja, ali još za dugo nećete prestati da se nadate i isčekujete drago lice da se od nekuda pojavi. Zato budite budni u period od 9. do 11. februara.

Zdravlje:
Puni ste energije mada se izuzetno trošite. Svjež, pa čak i hladan vazduh i boravak napolju, uvijek vas regeneriše, tako da vam svaki izlazak iz kuće prija. Kako umijete da budete vrlo disciplinovani kada je to potrebno, ovo je momenat da priuštite sebi svježe voćne sokove i zdravu ishranu. Obratite pažnju na kičmu, koljena, generalno kosti i zube. Bilo bi korisno da posjetite kiropraktičara, masera ili fizioterapeuta, jer sve do 15. februara ovdje bi se mogao pojaviti problemčić. Takođe, posebnu pažnju obratite na higijenu svog intimnog dijela tijela, jer uslijed učestale seksualne aktivnosti, mogu se pojaviti poteškoće. Sve u svemu, nemate razloga da budete zabrinuti, ali ovo su sve mjere predostrožnosti i pripreme za proljeće.

Srećni brojevi:
2, 3, 11, 12, 21


bikBIK

Posao:
Dragi Bikovi,
Februarska slika planetarnog neba je vrlo povoljna na vašem poslovnom polju i karijeri. Pozitivni planetarni uplivi daju mnoge prednosti ovog mjeseca, odnosno, daju odlične poslovne prilike i dobre finansijske bilanse. Ovaj mjesec je vrlo pogodan za nova ulaganja, proširenja djelatnosti, unapređenje posla i generalno napredovanje. Sasvim je moguće da pojedini predstavnici ovog znaka poberu nagrade, pohvale i priznanja u okviru svoje ustanove ili preduzeća. Finansijska situacija se naročito popravlja u drugoj polovini februara.
Za nezaposlene stvaraju su prilike za zapošljavanje i mogućnost zaposlenja.
Studenti su intenzivno angažovani i uspješno polažu ispite. Oni koji su zapeli na jednom ispitu, još jednom će morati da ga polažu. Pojedini studenti će doći na ideju da promjene fakultet, zbog iznenadnog intresovanja za novu oblast.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Tokom februara a posebno na početku, vi još osjećate, da se vaša emotivna situacija u potpunosti nije stišala. Vaš emotivni izlet uzburkao je odnose u braku ili sa partnerom. Zahlađenje, započeto prošlog mjeseca stvara vam nemir i ljulja vam tako potrebnu emotivnu sigurnost.
Od polovine februara emotivni led se polako topi. Svjesni ste da sve što je za vama, je moralo tako da bude, da ste i sami mnogo tome doprineli i da su vam sadašnje odluke ispravne. Konačno, vi se opredjeljujete kao i uvijek, za sigurnost, komfor i mir. Ponovo se vraćate partneru.

Ako ste slobodni:
Slobodni Bikovi, u drugoj polvini februara, imaju prilike da upoznaju jednu stariju uglednu osobu, koja će ih vrlo privući. Sasvim je moguće, da ste novu ljubav upoznali preko društvene mreže i interneta ili na sasvim neočekivani način. Pojedini Bikovi su završili ljubavnu priču i sada traže načina da zaleče rane.
Ponovo će vas privući duhovni tip osobe i sada potpuno shvatate važnost duhovne kompatibilnosti. Očekuju vas lijepi trenutci, puni radosti, romantike i erotike, baš kako vi to volite. Zbog ovih novih momenata u vašem životu, otkazaćete jedno putovanje.

Zdravlje:
Ponovo ste odlučili da povedete računa o vašem zdravlju. Mlađi predstavnici Bikova, oni do 29 godina, opredijeliće se za skidanje kilograma na radikalan način u fitness centru ili trčanjem. U vaš program će biti uključen i zdav način ishrane i razne dijete. Mnogi stariji predstavnici ovog znaka, već prije par godina uveli su znatne promjene u svoj zdravstveni program. Već duže vrijeme opredijeljeni su za posebnu ishranu i mirnije načine fizičke aktivnosti. Pogotovo im prijaju i odgovaraju aktivnosti koje balansiraju duh i tijelo, kao što je joga ili ples.
U ovom periodu, mogući su hormonalni disbalansi i problem sa zglobovima. Pojačajte svoj imunitet alternativnim metodama, čajevima i tinkturama.

Srećni brojevi:
5, 14, 22, 27, 29


blizanciBLIZANCI

Posao:
Dragi Blizanci,
Ako ste do sada imali izvesne dileme u vezi promjene posla, došao je trenutak, da to slobodno možete da učinite, bez posledica, naročito poslije 10. februara. Nove prilike su vam izvanredne, a nudi vam se i više novca. Vama je za posao posebano dobar period tu oko 28. februara.
Ukoliko promijenite posao, ostanite u dobrim odnosima sa šefovima, jer naravno nikad se ne zna…
Takođe, ne računajte na jednog prijatelja, već na sopstvene snage.
Ova povoljna planetarna situacija odnosi se i na nezaposlene predstavnike znaka, koji u februaru mogu naći posao, posebno za one, koji se bave oblastima iz bankarstva, finansija, poslovima povezanim sa inostranstvom i pravnim poslovima.
Za sve Blizance, koji su odlučili da odu da živje i rade u inostranstvu, ovo je odličan period i prilika za takav početak i poduhvat.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Blizancima u braku i u ozbiljnim vezama, astrološki savjet je: oprezno baratajte riječima sve do 10. februara da vas partner ne bi pogrešno shvatio, a vi zatim vadili kestenje iz vatre. U ovom periodu sve sukobe ćete najlakše izgladiti u krevetu. Sledi zatim, od polovine februara, jedan miran rutinski period u bračnim odnosima, jer u ovom mjesecu težište energije vam nije u polju braka i ljubavnih veza, već na poslu. Iskreno, pružaju vam se izazovi, ali dobro bi bilo da ih obiđete i ne zanemarujte partnera, u ovom periodu.
Takođe oprez pri druženjima, jer bi vas jedno “takozvano” prijateljstvo moglo razočarati uplitanjem u vaše odnose. Idealan period za planiranje proljećnih vjenčanja .

Ako ste slobodni:
Slobodnim Blizancima februar je daleko uzbudljiviji mjesec u poređenju sa januarom. Period od 5. do 11. februara je naročito izazovan, jer je pun je šansi za ostvarivanje intimnih i prijatnih romantičnih trenutaka. Privlače vas Strijelčevi i Vodolije. Mnogi od vas upustiće se, ako ništa drugo, u avanturističke izazove. Nema potrebe nigdje da žurite, naoružajte se strpljenjem i uživjte u pruženim prilikama. Izbjegavajte grupne izlaske sa odabranim partnerom, jer mogu se iz krugova prijateljstva pomutiti vode, a vaše zadovoljstvo pretvoriti u neprijatno iskustvo.

Zdravlje:
Opšte zdravstveno stanje će se regenerisati i izbalansirati tokom februara mjeseca. Vratiće vam se snaga i energija. Možete da odahnete sve do 19. februara kada vaše zdravstveno stanje zahtjeva više pažnje i nege. Čuvajte se polnih bolesti i maksimalno smanjite unos alkohola i konzumiranje cigareta, jer vam se mogu pojaviti smetnje sa jetrom i plućima. Nakon 19 februara zavedite režim zdravog života, pomoću povećane fizičke aktivnosti, disciplinovanih obroka i više boravka na svježem vazduhu. Vaša pluća su izuzetno osjetljiva i zato im na dnevnoj bazi obezbijedite dovoljno kiseonika. Time takođe, opuštate prenapregnute nerve i mozak.
Za sasvim mlade blizance pogodan je period za odluku bavljenjem nekim sportom, gdje su ruke dominantne, kao što je rukomet, tenis ili košarka.

Srećni brojevi:
6, 7, 17, 25, 28


rakRAK

Posao:
Dragi Rakovi,
Vaš poslovni dio žiota nastavlja se već ustaljenim ritmom i poslove obavljate rutinski, jer u februaru nema drastičnih pomaka niti će se događati bitne promjene.
Vrlo je vjerovatno da sam početak mjeseca donosi određenu zabrinutost i nesigurnosti u vezi obima posla i u smislu sigurnosti samog posla, međutim, iznenađujuće, sve će doći na svoje već poslije 19. februara i tada možemo reći da ćete biti pretrpani poslom, a i finansijska situacija će biti bolja. Postoje i određeni predlozi za saradnju ili rad u inostranstvu.
Takođe, vrlo je moguće da će pojedini Rakovi osjećati umor u vezi sa rutinskim poslovima, ali još uvijek položaj planeta ukazuje da nije vrijeme za promjene.
Obratite pažnju na finansijski sektor i prije prihvatite familijarnu pomoć, nego da se upustite u kredite, zato što u ovom periodu to jednostavno nije dobro za vas.
Mlađe generacije imaju uspjeha u polaganju ispita, ali još treba da sačekaju na zaposlenje.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Mnogi predstavnici ovog znaka najbolje se osjećaju u toplini svoga doma, ali februarsko sunce slabo greje. Baš u svom domu nedostaje topline i ljubavi, jer osjećaju se posledice događanja iz predhodnih mjeseci. Povućićete se i odlučiti se za toleranciju i kompromis, bar dok ne vidite šta ćete dalje.
Oni pripadnici Rakova, koji su u dugim vezama, takođe, su zahvaćeni nemirom i sumnjama tipičnim za duboka osjećanja i strast. Moguće je da će se preplitati periodi velikog žara sa periodima neosnovane ljubomore i posesivnosti. Osjećate emotivnu uznemirenost. Imate veliku podršku i naklonost od osobe iz daljine i posebno ćete toga biti svjesni poslije 19. februara.

Ako ste slobodni:
Slobodni Rakovi još nisu sigurni u povremenu vezu, koju je donio jedan januarski zanos. A i dalje ste vrlo privlačni za suprotan pol, pa vam se mogu dešavati kratkotrajni izleti, koje ovoga puta lako procjenjujete i stavljate na svoje mjesto. Za sasvim mlade, izazovan je 22. februrar, gdje se mogu strasno zaljubiti i doživjeti nešto sasvim fantastično. Ovo zaljubljivanje ima šanse da se pretvori u ozbiljnu vezu. Mnogi će provoditi sate razmišljajući o ljubavi, privlačiće ih sofisticirana mjesta i mjesta gdje se sluša muzika. Ljubitelji društvenih mreža doživjeće otvoreno udvaranje od jedne Vodolije, Jarca ili Vage.

Zdravlje:
Za predstavnike Rakova, februar može donijeti pojavu hroničnih bolesti ili njihovo pogoršanje. Slabe tačke ovoga puta su: jetra, kamen u žuči, stomak, debelo crijevo, a zatim kosti, (reuma, artritis…) i zubi. Izbjegavajte alkohol i cigarete, umanjite nervozu čajevima. Ne opirite se, i ovoga puta posjetite svog ljekara i posavjetujte se sa njim.

Srećni brojevi:
7, 13, 14, 28, 29


lavLAV

Posao:
Dragi Lavovi,
Sasvim je izvesno da vas i ovaj mjesec planete podržavaju u uspjehu na poslovnom polju. Očekuje vas poslovni bum i priznanja kao i radikalne poslovne promjene. Ovo se posebno odnosi na one Lavove, koji su rođene na početku znaka, odnosno julske Lavove. U februaru, moguće su promjene firme, vrste posla u okviru firme ili zadaci na novim projektima. Velika je vjerovatnoća, da dobijete zadatak, o kakavom ste maštali već duže vrijeme.
Slobodno očekujte pohvale za vaše napore i veću popularnost. Za posao posebno su vam značajni datumi oko 8. i 19. februara.
Ovi datumi su značajni i za one nezaposlene Lavove, jer su to prilike za posao, kao i za one koji otvaraju svoje firme.
Takođe, u februaru vaša finansijska situacija će se znatno popraviti. Vjerovatan je i neočekivani priliv novca. Sve čestitke!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Lavovi u braku i dugim vezama stimulativno djeluju na partnera u ovom periodu. Vrlo je moguća sledeća situacija, gdje uslijed vašeg dužeg odsustva iz kuće, radi društvenih obaveza, dođe do prepirke i svađe sa partnerom. Ali vi i ovoga puta imate keca u rukavu i velikodušno ćete ponuditi partneru jedno izazovno putovanje, čime ćete zagarantovano zagladiti napetu situaciju i utišati ljubomoru.
Započete veze novijeg datuma teško da opstaju, uglavnom zbog vašeg pojačanog energetskog naboja ovog mjeseca. Konačno, niste zbog toga uznemireni.

Ako ste slobodni:
Slobodni predstavnici znaka razmeću se pobranim lovorikama i intenzivno se socijalizuju, posebno oko 5. februara. Svjesni ste da se lako zaljubljujete, ali u februaru nekako pravite ograde. Većina vas Lavova baš uživa u koketiranju, osmišljenim udvaranjima i reakcijama vašeg potencijanog “plena”. Nekako ste ushićeni pa i sami osjećate da nije vrijeme za ulaženje u ozbiljne veze. Konačno, mnogi još nisu apsorbovali otrove od skorašnje zabodene strijele. Zato, radije bi se zabavili ili počastili kojom kratkotrajnom avanturom. Uživajte u popularnosti!

Zdravlje:
Vaše zdravstveno stanje je na zavidnom nivou. Naime, osjećate se snažno i obnovljeno, te ćete isijavati pozitivnu energiju cijelog mjeseca.
Za dobro zdravlje, u mnogome, je zaslužna vaša uspješna karijera i pozitivan zanos koji vas ne popušta. Time ste se zaista sjajno zaštitili od bolesti.
Oprez jedino za starije predstavnike, kao i za one koji boluju od hroničnih bolesti. Njih mogu dokačiti hronične tegobe i problemi sa bolovima u predjelu kičme i zglobova. Čuvajte se padova i preloma na ulici, kao i pretjeranog konzumiranja alkohola i hrane u izlascima. Ako razmišljate o detoksikaciji organizma, ili o dijeti, počnite tretman poslije 19. februara.

Srećni brojevi:
5, 16, 11, 20, 25



devicaDJEVICA

Posao:
Drage Djevice,
Februar vam obećava, na poslovnom polju, izvanredan period. Puni ste pozitivne energije i spremni ste da se uhvatite u koštac sa svim izazovima i zadacima. Nastavlja se period poslovne sreće i zato ga iskoristite za unapređenje posla, plasiranje novih ideja, otvaranje biznisa, ili preuzimanje novih projekata.
Naglašavam da izbjegavajte bilo kakve savjete od pojedinaca iz vaše neposredne blizine. U stvari, samo ćete se sa njima iscrpljivati, bespotrebno sukobiti i gubiti živce…
Nezaposlene Djevice, imaju više nego obično priliku da nađu posao.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
U februaru, nadvile su se neprijateljki nastrojene planete nad vašim poljem ljubavi i djece. Zato je ovaj period za vas vrlo izazovan i pun tenzija i frustracije.
Oni koje su novi u vezi, sada mogu da okuse strasnu fazu emotivnog odnosa. Kao i svaka strast, prisutni su momenti izuzetnog zadovoljstva i oni vrlo gorki momenti, gdje se miješa ljubomora, posesivnost, kontrola… Ove opasne igre s vatrom, mogu vas odvesti u prekid veze, sa ponovnim mirenjem i čestim oscilacijama.
Predstavnici znaka, koji su duže vremena u emotivnoj vezi, malo će lakše da prebrode period krize i nestabilnosti. Dobar savjet bi mogao da glasi: potrudite se da izgradite veću uzajamnu otvorenost i umijeće pokazivanje svojih osjećanja.
Međutim, ovoj mjesec je najteži za osobe u braku. Oni su ušli u februar dosta zamrznutih osjećanja, pali u zamku bračne magle, gdje se više jasno ne vidje i gdje se uvuklo međusobno nepovjerenje. Valja što prije izgladiti odnose, i pronaći se na duhovnom nivou, da stvari ne bi otišle predaleko.

Ako ste slobodni:
Vi u ovom periodu, nemate posebnu želju da pronađete stalnog partnera za sebe. Mnogo ste zaokupljeni poslom, a i vrzma vam se u glavi stara ljubav. Kako to obično biva, vi ste prizvali staru ljubav ponovo u vaš život. Epilog je krajnji zanos, strast i suočavanje sa problemom zbog kog ste se već jednom rastali….

Zdravlje:
Odličnog ste zdravlja i u punoj ste snazi i formi, međutim mnogo se iscrpljujete na poslu i vrlo ste nervno napeti. Opuštaju vas sitni kućni poslovi ili obično gledanje televizije.
Takođe korisno bi bilo da manje provodite vrijeme za komjuterom. Predlažem vam meditaciju i joga vežbe za opuštanje i miran san, vidjećete koliko vam je sad to potrebno.

Srećni brojevi:
5, 6, 14, 15, 24


vagaVAGA

Posao:
Drage Vage,
Boravak planete Mars u vašem drugom polju novca, budi vaše ambicije, a otvaranje izvrsnih prilika za baratanje tuđim novcem iz osmog polja, izaziva u vama usnule, praktične talente za materijalno. Planetarna podrška i mlad Mjesec upućuju vas na novi početak, gdje tek treba da jednostavno pokažete umjejtničku vještinu manipulacije novcem. Spektakularno!
Pred vama je jedan vrlo ugodan mjesec, prepun susreta sa uglednim ljudima i sastanaka za stolom sa luksuznim ručkom.
Za nezaposlene, ovo je odličan period pun nade. Smiješi vam se sreća naročito 28. i 29. februra. Iskoristite priliku.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Zauzete Vage, što se polja ljubavi tiče, imaju složenu situaciju. Oni koji su braku, osjetiće emotivne trzavice, žaliće se da nisu dovoljno voljeni, ne shvatajući da ni sami nisu dovoljno prisutni u braku. Odnosi se mogu izgladiti ako vam partner kupi prikladan poklon ili vam se ne konfrontira. Posebnu pažnju obratite na jednog člana porodice, koji prolazi kroz težak period.
One Vage koji su već duže u vezi, mogu da ovaj period označe kao nestabilan, uslijed ličnog doživljaja emotivne krize. Do ovoga je došlo uslijed učestalih konflikata, ljubomore i osjećaja nedovoljne ljubavi. Mogući su trajni prekidi odnosa, vjenčanja se odlažu, a i neko novi može postati predmet obožavanja.
Sve u svemu, jedan uznemirujući mjesec je pred vama i zato pokušajte da nađete balans u drugim stvarima. Uzdržite se od konančnih odluka, ne dramatizujte, već strpljivo sačekajte da bura prođe.

Ako ste slobodni:
Slobodne Vage imaju objektivne šanse da nađu partnera bilo preko društvene mreže, bilo na jedan neobičan način. Na primjer, na planinarenju. Neko potpuno nov, probudiće u vama pažnju i strast. Ipak, ovoga puta vrlo ste oprezni, možda i zato što vam se dešava filmska priča ili zato što je sve došlo tako naglo. Opustite se. Dopustite, da vam i vrijeme da poneke odgovore i pomogne u procijeni situacije. Uostalom, zar baš ljubav nije vaše prirodno stanje.

Zdravlje:
U toku februara, čuvajte se virusa i prehlade. Mada je vaše opšte zdravstveno stanje vrlo dobro. Podložni ste infekcijama, koju lako možete zaraditi od najbližih ili u svakodnevnom kontaktu. Računajte da će sve biti atipično i da vam lijekovi, sem za smanjenje temperature ne mogu mnogo pomoći.
Hronične zdravstvene tegobe javiće se kod onih koji već imaju problema sa nogama ili stopalima (artritis ili reuma). Već imate iskustva sa tim da posebna ishrana i alternativne metode mnogu puno da pomognu. Pred kraj mjeseca, sve tegobe će proći i povratiće vam se energija i vitalnost.

Srećni brojevi:
8, 11, 12, 27, 29


skorpijaŠKORPIJA

Posao:
Drage Škorpije,
Puni ste energije i zato sa nevjerovatnom brzinom i efikasnošću obavljate poslove.
Finansijska situacija nije u potpunosti adekvatna vašem zalaganju, ali mnogo više vas muče dugovi i veliki troškovi.
Sa druge strane imate ogromnu kosmičku podršku za nove početke u smislu biznisa, proizvoda ili projekata. Ovoga puta je pametnije da se povežete sa drugima i grupama, nego da nastupite kao individualac. Suviše rada i aktivnosti, bez pravog odmora, je ono sa čime ćete se boriti ovoga puta.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Za bračne Škorpije, tokom februra, još uvijek se osjećaju dobri planetarni uticaji na vaše horoskopsko polje doma. U stvari, u kući sa članovima porodice nalazite mir i razumijevanje. Zbog njih se svakako i trudite da toliko radite, zar ne? Idilični i harmonični odnosi sa bračnim drugom.
Oni koji su u vezi, nakon perioda zaljubljenosti, pred kraj mjeseca mogu osjetiti prezasićenje, i zbog toga nastaje udaljavanje od partnera.

Ako ste slobodni:
Slobodne Škorpije mogu da očekuju jedan vrlo “ljubavni mjesec”. Postepeno će se otopiti led. Ovo je period tokom koga ćete biti zaljubljeni u jednu vrlo misterioznu osobu, ili ćete probati zabranjeno voće i ući u tajnu vezu. Situacija je intrigantna, čarobna i krajnje romantična. I sve se to događa u vašoj neposrednoj blizini u komšiluku. Opustite se i pokažite snagu vaših osjećanja.

Zdravlje:
Tokom februara mjeseca, vaše zdravstveno stanje će biti sasvim solidno i bez većih problema. Moguć je lični osjećaj hroničnog umora, pa zato gledajte da se što više odmorate i kvalitetno naspavate. Pijte dosta tečnosti.
Za pojedince, ovaj mjesec možete iskoristiti tako da posjetite psihologa ili psihoterapeuta, kako bi oslobodili psihu od nagomilanog stresa i trauma vezanih za prošlost. Slobodno isprobajte i homeopatske lijekove kao što su bahove kapi.
Sa druge strane, mlađe predstavnike vašeg znaka emotivno ushićenje drži van dometa bolesti.
Savršeno!

Srećni brojevi:
5, 6, 14, 22, 28



strelacSTRIJELAC

Posao:
Dragi Strijelčevi,
Specifične kosmičke energije vas stavljaju u poziciju da vas identifikuju sa poslom, trudom i obavezama. Vrlo ste posvećeni poslu, bez obzira na hladnu rutinsku atmosferu. Vremenom, postali ste svjesni, da sada grdite svoju budućnost i zato se osjećate srećno i superiorno. Nisu vam potrebna priznanja, jer sigurni ste u sebe i svoje mogućnosti. Širite pozitivnu atmosferu u svom okruženju. Poslednjih mjeseci mučile su vas dileme oko otvaranja svoje firme. Planetarne energije vas podržavaju i odličan je trenutak da se osamostalite i otvorite svoj biznis.
Nezaposleni Strijelčevi, će imati priliku da dobiju posao. Studenti će brilirati na ispitima.
Hrabro, Strijelčevi!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ako ste u braku, zamjeriće vam se da ne provodite dovoljno vremena u kući sa partnerom i samo tu bi mogli da iskrsnu problemčići. Hm, zapostavili ste i kućne obaveze! Riješićete napetu situaciju otvorenim razgovorom i priuštititi partneru zabavu sa društvom. Sve nesuglasice će proći, kao da su rukom odnete.
Za one koji su u dužoj vezi, situacija na ljubavnom planu je prilično stabilna. Vrlo je vjerovatno da će vam se dogoditi da budete bukvalno napastvovani od jedne vrlo nametljive osobe. Dragi Strijelčevi, odoljećete iskušenju i avanturi. Naravno to je za svaku pohvalu.
Naročito dobre i romantične trenutke sa partnerom možete očekivati 5. i 7. februara.

Ako ste slobodni:
Do polovine februara ni vi sami niste spremni da se upustite u ljubavne odnose, a one koje srećete više će biti zaintrsovani za vaš novčanik nego za vas.
Negdje oko 14. februara, na jednoj zabavi desiće vam se da se u sekundi zaintresujete, skoro zaljubite u jednu vrlo neobičnu i intelektualno jaku osobu. Da li će nečija genijalnost biti dovoljno da vas veže? Sumnjam. Sve je bio samo trenutak, trenutni bljesak i vi ćete se brzo vratiti u svoju opuštenost i nekonvencijalne odnose.

Zdravlje:
Pripazite se od pretjerivanja svake vrste. Zdravlje vam je na prvom mjestu i moraćete da se prema njemu odnosite odgovorno. Bolovi u leđima i krstima, ponovo mogu doći u prvi plan na razmatranje, posebno nakon 19. februara. Bol je uvijek signal da nešto nije u redu sa našim organima. Vrijeme je da snimite kičmu i preduzmete odgovarajuće mjere. Sem masaže, posavjetujte se sa fizioterapeutom i posjetite kiropraktičara. Provjerite zube. Mlađi Strijelčevi su posebno osjetljivi u ovom periodu na infekcije disajnih puteva i grla. Roditelji mogu da pomognu tako što će raditi na poboljšanju imuniteta deteta, na primjer udarnim dozama C vitamina. Dobro bi bilo da ograničite kretanja u masi ljudi posebno u periodu infekcija.

Srećni brojevi:
5, 6, 11, 21, 25


jaracJARAC

Posao:
Dragi Jarčevi,
Vijesti sa neba ukazuju da se 90% planeta kreću u naprijed i tako stvaraju većini znakova odlične poslovne prilike. Mlad Mjesec, takođe podržava ovu nebesku sliku, čineći skoro idealne uslove za sve poslovne poćetke. Za vas ambiciozne Jarčeve, idealan period za započinjanje poslova, projekata ili osnivanje preduzeća je između 8. i 22. februara. Možete biti potpuno zadovoljni vašim godišnjim finasijskim bilansom. U slučaju potrebe, novac za nove investicije možete dobiti od vašeg bračnog partnera ili sadašnje ljubavi. Nije greška i ako se upustite u pozajmicu novca i od banke. Smisao za biznis je vaša jača strana, zato samo hrabro Jarčevi.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Zanimljivo je da vi, tako vrijedni i ambiciozni u ovom periodu imate pojačanu potrebu za mirom i toplinom doma. Zato ćete u ovom periodu provesti divne trenutke sa bračnim drugom i djecom u krugu porodice. Ješće se domaće i dobro, odmaraćete se zajedno i obnoviće se bračne strasti. U svemu nabrojanom, itekako ćete uživati i tako će se pokazati vaša tradicionalistička crta karaktera.
Oni koji su u vezama, takođe će mirovati i dobar dio vremena provoditi u miru i razgovoru sa partenerom. Shvatićete koliko vam partner znači. Mnogi će početi da razmišljaju o ulasku u brak ili o zajedničkom životu. U februaru će se organizovati i po koja vjeridba. Divno!

Ako ste slobodni:
Slobodni Jarčevi takođe su se primirili u februaru i većina vas je zadovoljna sa situacijom takvom, kakva je. Prijaju vam najviše raznovrsna druženja i konstruktivni razgovori sa prijateljima. Biće tu i ludiranja i šale, ali nećete se upuštati, niti pretjerano angažovati, oko suprotnog pola. Sve u svemu, februar će vam proteći mirno i bez ljubavnih afera.

Zdravlje:
Zdravlje će uglavnom dobro služiti mlađu generaciju tokom cijelog februara. Vitalna energija je povišena tako da se osjećate da možete da pokrenete planine.
Jedino, hronični bolesnici i meteropate, mogu biti ugroženi. Mnogi će osjetiti poteškoće i bolove pri radu u predjelu kičme, kostima i zglobovima. Ništa drugo nego da se pridržavajte terapije i što više odmarajte. Djeca mogu biti osjetljiva na stomačne viruse u drugoj polovini februara.

Srećni brojevi:
5, 6, 13, 14, 25


vodolija
VODOLIJA

Posao:
Drage Vodolije,
Želim vam Srećan rođendan i puno uspjeha u solarnoj godini!
Poslovne prilike ukazuju da još uvijek u prvih desetak dana februara, sebe maksimalno iscrpljujete na poslu i to bez rezultata. U tom periodu, mogući su konflikti sa šefovima, zbog još uvijek prisutnog Marsa u vašem 10 polju karijere. Vrlo ste iscrpljeni sa situacijom i imate želju da se povučete. Savjet bi za vas bio da ne pokleknete, zato što već druga polovina februra (mijenja se horoskopska slika) vam donosi olakšanje i određenu ličnu satisfakciju. Novca nema ni od kuda, ili ono što dolazi odlazi na troškove, račune, dugove i poreze. Ako shvatimo ovo tako, da je to samo jedan loš kratak period, ostajemo sa nadom u bolju budućnost. Vrlo ste kreativni u ovom periodu i zato iskoristite to za pisanje.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Loše prilike na poslu vratiće vas u kuću i bračnom partneru. Ne opterećujte previše partnera problemima, nego se ušuškajte u domu da bi što prije povratili energiju. Nije vrijeme za tajne ljubavne afere, ali kao da vas neko iz polja prijatelja izaziva na megdan. Na vama je šta ćete preduzeti i to na šta ćete se odlučiti. Ne mogu da vas savjetujem, jer svi se mi praznimo na različite načine. Ljubavni odnosi u stabilnim vezama, su manje više dobri. Vas partner, ima razumijevanja za vas i pokušava na sto načina da vas opusti. Imate njegovu veliku podršku. Budite zahvalni.

Ako ste slobodni:
Slobodne Vodolije će se prepustiti društvu i prijateljima i tu će provoditi vrijeme, a uz lijepe trenutke puniće svoje ispražnjene baterije. Desiće se po koji flert sa prijateljem, desiće se i strast u tajnosti, desiće se i koja luda pijana noć… Bićete zadovovoljni, jer morate da podignete samopoštovanje i sigurnost u sebe. Niste spremni za novu ozbiljnu vezu, ali ona tajna strastvena osoba, će vas dugo držati pod kontrolom. Kako je sve ovo trenutno najbolje za vas, uživajte u izlascima, pozorištu, bioskopu zabavama…
Niko vam ne može ugroziti slobodu i nezavisnost. Još uvijek je to vaš jedini moto.

Zdravlje:
Vrijeme je da sačuvate vaš nervni sistem, oslobodite se nesanice i izlečite potisnuti bijes. Za to obratite se stručnjaku, psiho analitičaru, homeopati ili čak astrologu. Sami takođe dosta možete da uradite za sebe.
Odaberite fitness centar i postanite njihov redovan član i posjetilac. Vježbajte redovno. Još bolje je ako se upišete na jogu, jer sem fizičkih vežbi razvili bi se i spiritualno. Meditirajte. Prije spavanja popijte umirujuće čajeve. Pijte u toku dana dosta tečnosti i hranite se redovno u tačno određeno vrijeme, tri glavna obroka dnevno. Starije generacije Vodolija neka paze na zglobove i zube. Djeca u drugoj polovini februara mogu osjećati stomačne tegobe.

Srećni brojevi:
7, 13, 14, 17, 29


ribeRIBE

Posao:
Drage Ribe,
Kosmičke sile i njihov raspored, vas energetski podržavaju najzad nakon dugog perioda čekanja i neizvjesnosti. Pozitivnim dejstvom utiču na skoro sve vaše bitne životne segmente. Evo najzad prilike da se pokrenete i osvijestite svoje potencijale, oslobođeni od svih strahova. Sada ste spremni, da sa velikom brzinom, ostvarite svoje ciljeve. Kao da ste do sad spavali. Izvrstan mjesec za saradnju sa strancima, u bilo kom smislu. Koperacija i zajedničke investicije mogu samo na dobro da izađu.
Umjetnici su puni kreativne snage i inspiracije, tako da mogu više da očekuju od svog rada. Studenti se muče sa jednim teškim ispitom i moraće da ga ponove u sledećem ispitnom roku.
Mladi imaju šansu da u februaru nađu posao. Vau!
Obratite pažnju na aparate visoke tehnologije. Mogu da zakažu.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ako ste u braku vaš bračni drug se baš u potpunosti ne slaže sa vašom iznenadnom preduzimljivošću.
Sukobiće vam se shvatanja i različite životne filozofije. Partneru će smetati i to što sad nemate toliko vašeg vremena, nego ga samo vodate po skupovima i u društvo. Rješenje je u kompromisu, on je ovdje vrlo bitan. Sve drugo sa vama je sve u redu.
Oni koji su u dugoj vezi sa vama pružiće vam prijateljsku ruku i pokazati majčinsku brižnost za vas. Povremeno ćete uživati u zajedničkim večerama i nježnim trenutcima tokom februara. Koliko prave ljubavi za vas, srećkovići!

Ako ste slobodni:
Tokom februara imate priliku da sretnete iz grupe prijatelja i poznanika, jednu intresantnu osobu i srodnu dušicu. Bez obzira koliko vam se osoba na prvi pogled svidjela, vrlo polako, izazvaće u vama strast i ozbiljne emocije. Ljubavi vam neće manjkati u ovom periodu i sledeći put možete se naći u predhodnoj grupi, onoj gdje su zauzeti.

Zdravlje:
Čuvajte se infekcija, nepoznatih virusa i pogrešne terapije. Starijim osobama se mogu javiti bolovi u leđima i kičmi. Posjetite stručnjaka za to i nemojte da se sami lečite, bez obzira na vaša znanja. Ovo je period kada lako možete da izgubite tlo sa realnošču, zbog pretjeranog uticaja Neptuna. Ne upuštajte se u eksperimente samolečenja. Uzimajte dosta tečnosti u vidu čajeva i koristite tople kupke.

Srećni brojevi:
1, 5, 15, 16, 23

Izvor astrolozi.me

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com