IVANOVIĆ PRESAVIO TABAK: Slijedi tužba, jer zapaljeni auto nije moj - Volim Podgoricu

IVANOVIĆ PRESAVIO TABAK: Slijedi tužba, jer zapaljeni auto nije moj

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović najavio je da će, tokom sjutrašnjeg dana, podnijeti tužbu protiv Vijesti zbog obmanjivanja javnosti i iznošenja neistina vezanih za njegovo ime. Naime, list i TV Vijesti su objavili kako je rano jutros izgorio automobil BMW X5 koji je bio Ivanovićevo vlasništvo, a da ga on nije prijavio u svom imovinskom kartonu predatom Komisiji za ispitivanje konflikta interesa.

“Odlučno demantujem sve navode medijskog monopoliste “Vijesti” o mom navodnom vlasništvu nad automobilom koji je zapaljen u noći između petka i subote. Nikada nisam bio vlasnik pomenutog automobila, pa samim tim nisam ga mogao ni prodati, ni prijaviti Komisiji za ispitivanje konflikta interesa”, naveo je, u demantiju, Ivanović.

On je ocijenio da je ovo još jedan u nizu bezuspješnih pokušaja “medijskog monopoliste “Vijesti” da diskredituje zaposlene u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja i ministra lično.

“Ovaj primjer samo potvrđuje ono o čemu sam govorio tokom perthodnih dana, a to ja da se pošto-poto pokušava kreirati nova percepcija kod građana Crne Gore na bazi podmetanja, neistina i obmana, čemu je očigledno medijski monopolista “Vijesti” veoma sklon”, zaključio je Ivanović u demantiju u kome je najavio i tužbu protiv Vijesti.

2 komentara

  1. It is really a great and helpful piece of information. I’m glad that you shared this helpful info with us. Please keep us informed like this. Thank you for sharing.

Slične Objave

Preporučujemo
Close
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com