DANAS BI SVE ŽELJE MOGLE DA VAM SE ISPUNE: Treba samo da kažete ove riječi - Volim Podgoricu

DANAS BI SVE ŽELJE MOGLE DA VAM SE ISPUNE: Treba samo da kažete ove riječi

U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gdje im promjene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promijeniće svoje stilove “borbe” za ono što žele, dok će Ovnovi i Strjelčevi iznaći nove načine da sarađuju sa drugima.
S mladim Mjesecom u Vodoliji, 8. februara (u 15:38), uhvatićemo pozitivnu vibraciju svemira ako prestanemo da brinemo o onome na šta ne možem i da utičemo i fokusiramo se na pozitivne misli. Ni slučajno ne treba da odustanemo od ideja u koje vjerujemo, ali je važno i da se sjetimo da se želje koje sebi želimo ne moraju ostvarivati na način na koji smo mi to zamislili.
Dakle, prepustimo životu da nam ukaže na smjer u kome treba da se krećemo, i uspjeh je zagarantovan. U ovom periodu, važni počeci očekuju Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, i to baš na područjima života gdje im promjene najviše i trebaju. S druge strane, Blizanci i Vage promijeniće svoje stilove “borbe” za ono što žele, dok će Ovnovi i Strelčevi naći nove načine da sarađuju sa drugima. Jarčevi i Rakovi imaju sve predispozicije da u predstojećem periodu zarade i više nego što im treba, dok Ribe i Djevice treba da promene svoj stil prema održavanju sopstvenog zdravstvenog stanja.
Foto: Shutter

Kakve želje ispunjava mladi Mesec i na koji način?

Ne treba vam nikakav magični ritual kako bi vam mlad Mjesec ispunio ono što želite, samo morate imati na umu da stvari morate željeti na određen način i na određenom mjestu. Postoji par stvari koje ne smijete željeti za vrijeme mladog Mjeseca jer je lako moguće da dobijete upravo suprotno. Za takve želje treba sačekati pun Mjesec.

Sve želje koje se odnose na nove početke – na primer novi posao ili nova ljubav, treba da poželite upravo sada. Kada je mali Mjesec, idealno je razdoblje da poželite i da od nečeg čega imate malo zaželite više – recimo, novca.

Želje koje se ne ispunjavaju u toku mladog Mjeseca

Ukoliko imate problema sa viškom kilograma, ovo nikako nije period kada treba da želite da smršate, jer ćete najvjerovatnije dobiti suprotno, odnosno još par kilograma. Takve želje ostavite za pun Mjesec. Takođe, ovo nije period kada treba da želite da se oslobodite negativne energije, već i za to bolje sačekajte pun Mjesec.

 

Foto: Profimedia

(Sensa.hr)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com