Uhapšen Podgoričanin M.R. (32), pronašli mu šest pakovanja heroina - Volim Podgoricu

Uhapšen Podgoričanin M.R. (32), pronašli mu šest pakovanja heroina

Službenici Odsjeka za borbu protiv droge su u Podgorici uhapsili M.R. (32) iz Podgorice, kod kojeg su pronašli šest pakovanja sa tzv. polutkama heroina.

“Sumnja se da je M.R. imao namjeru da ovih šest pakovanja sa heroinom stavi u tzv. uličnu prodaju. Lišen je slobode i priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, takođe zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, saopštili su iz policije.

Takođe, srpski državljanin M.J. (27) iz Užica uhapšen je juče pošto je u vozilu kojim je upravljao policija pronašla nešto manje od šest kilograma skanka.

“Službenici Odsjeka za borbu protiv droge Uprave policije su 07. februara 2016. godine oko 15,30 časova, u blizini tunela Sozina kontrolisali vozilo „Toyota Yaris“, budvanskih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Podgorice ka Baru. Vozilom je upravljao Ž.E. iz Užica, dok se na mjestu suvozača nalazio M.J”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kontrolom vozila je, kako se navodi, u torbi na zadnjem sjedištu, pronađeno je 5.700 grama opojne droge skank, umotane u pvc foliju

“Od oba ova lica su u policijskim prostorijama uzete izjave, a državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici se izjasnio da se M.J. liši slobode zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni M.J. je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

 

1 komentar

  1. I needed to compose you that little observation so as to thank you as before regarding the pretty basics you’ve discussed here. This is really tremendously open-handed with people like you to provide extensively exactly what many people could possibly have advertised as an electronic book to help make some profit on their own, even more so seeing that you could have tried it in the event you decided. The pointers additionally worked like the fantastic way to understand that many people have a similar passion just like my personal own to learn much more on the topic of this condition. I am certain there are thousands of more fun opportunities in the future for folks who scan through your blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com