(VIDEO) SUPER-MAMA: Ovako se četvoro djece priprema za spavanje! - Volim Podgoricu

(VIDEO) SUPER-MAMA: Ovako se četvoro djece priprema za spavanje!

Svaki roditelj zna da je priprema djeteta za odlazak na spavanje jedna od najnapornijih obaveza! A zamislite da imate četvoro djece i da morate da ih pripremite za odlazaku krevet?

Kanađanka Kori Vajt (26) je postavila na Fejsbuk video kako to izgleda kada svoje trojke i ćerku Emili staru dvije godine priprema za spavanje. Ona zapravo i nema puno obaveza, tek da im obuče pidžame… Ali pokušajte vi to da uradite kada imate četiri mala đavola koja skakuću i prevrću se po krevetu, koji im je premali i stalno pokušavaju da negdje zbrišu!

Kori je na kraju uspjela, ali po koju cenu. Čak je i gledanje ove ubrzane verzije video snimka iscrpljujuća, a zamislite kako je tek njoj bilo… I zamislite da to radite svako veče! Nije ni čudo što je ovaj video snimak koji je nazvala “Mama protiv trojki i ćerkice” pregledan na njenom profilu preko 42 miliona puta.

Obratite pažnju da uprkos svemu kori ne skida osmijeh s lica, jer roditeljstvo je jedna od najljepših stvari koja može da vam se dogodi u životu!

(Alo)

 

1 komentar

  1. There are a couple of fascinating points with time in the following paragraphs but I do not know if all of them center to heart. There’s some validity but I most certainly will take hold opinion until I check into it further. Very good post , thanks and then we want a lot more! Included with FeedBurner at the same time

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com