Kejt Midlton je napravila jednu malu promjenu na licu i cijela Britanija je bijesna zbog toga - Volim Podgoricu

Kejt Midlton je napravila jednu malu promjenu na licu i cijela Britanija je bijesna zbog toga

Vojvotkinja od Kembridža se od drugog porođaja sve rjeđe pojavljuje u javnosti, ali nedavno je prošetala jedan sasvim nov detalj – debele obrve. I Britanci su jako bijesni!
Kejt Midlton

Kejt sa novim obrvama, Foto: Profimedia.rs

Naime, vojvotkinja je riješila da sijenkom malo pojača obrve, možda po ugledu na zvijezde poput Kim Kardašijan i Karu Delevinj, a Britanski mediji ne prestaju da pišu o tome kako su njeni fanovi jako nezadovoljni ovom promjenom.

– Šta joj je ovo trebalo, izgleda mnogo starije – samo je jedan od komentara koji mogu da se nađu na društvenim mrežama. Slika Kejt Midlton sa malo pojačanim obrvama ne prestaje da kruži istim tim društvenim mrežama, pa bi čovjek pomislio da je Kejt uradila nešto zaista drastično – a ne dva dana preskakanja pincete!

Da sve bude još bolje, Britanci su se obratili i stručnjacima za “stručnu analizu obrva Kejt Midlton kroz godine” (ne šalimo se) i zaključili da vojvotkinja previše eksperimentiše sa ovim, tako krucijalnim detaljem za njenu krunu.

Kejt Midlton

Kejt prošle godine, sa obrvama kojima su široke narodne mase bile relativno zadovoljne, Foto: Profimedia.rs

Sada se čeka odgovor, a budući da je poznato da kraljica Elizabeta jako vodi računa o tome kako Kejt izgleda i kakav utisak ostavlja, ne bi trebalo da se iznenadimo ako sledeći put pred fotografe vojvotkinja izađe sa znatno tanjim obrvama.

Jer, ako narod kaže da joj ovo ne stoji dobro, ko je Kejt da sama odluči šta joj se sviđa a šta ne?

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com