OPASNOSTI SAOBRAĆAJA: Stigla aplikacija koja može da spasi život vašoj djeci! (LINK) - Volim Podgoricu

OPASNOSTI SAOBRAĆAJA: Stigla aplikacija koja može da spasi život vašoj djeci! (LINK)

Pokrenuta je nova dječija zabavno-edukativna aplikacija Goodyear Crossroad Safety putem koje će djeca mogu da uče o saobraćajnim propisima na zanimljiv i efikasan način.

Aplikacija je koncipirana u stilu crtanih filmova, a najmlađi kroz ovu igricu mogu savladati osnovna pravila koja važe na saobraćajnim raskrsnicama.

Goodyear je koncept aplikacije razvio u okviru projekta “Za sigurnost djece”, čiji je cilj povećanje sigurnosti najmlađih u svakodnevnom saobraćaju.

Igricu je moguće preuzeti besplatno preko Apple App Store na OVOM linku, kao i preko Google Play prodavnice na OVOM linku.

AKTERI IGRE: Simpatični akteri koje djeca brzo zavole čine ovu aplikaciju veoma interesantnom i zabavnom.

RJEŠAVANJE STVARNIH SITUACIJA: Svi slučajevi koje treba riješiti preuzeti su iz stvarnih situacija koje se dešavaju u svakodnevnom saobraćaju.

GLAVNI CILJ: Djeca treba da utvrde po kom redosljedu vozila moraju da prođu kroz raskrsnicu.

REZULTATI I OCJENA: Usvajanje znanja bazira se na samoj igri, a učesnici se na greške samo upozoravaju, bez ocjenjivanja ili sakupljanja poena.

JEDNOSTAVNO KORIŠĆENJE: Igrica je prilagođena i djeci koja još uvijek ne umiju da čitaju jer ne sadrži pisane menije ili tekstove. Način pomjeranja u igrici je jednostavan za korisnike.

10 NIVOA RASKRSNICE: Aplikacija za sada sadrži deset različitih saobraćajnih situacija, a planirano je dodavanje još više jednostavnih i komplikovanih nivoa.

(dnevno.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com