Brena otkrila tajnu srećnog braka poslije 25 godina! - Volim Podgoricu

Brena otkrila tajnu srećnog braka poslije 25 godina!

Brak pjevačice Lepe Brene i bivšeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića važi za jedan od najskladnijih na estradi jer za 25 godina, koliko su zajedno, nisu imali većih kriza.

Brena otvoreno priznaje da je, pored povjerenja, tajna njihovog odnosa u iznenađenjima, koje ona u vidu seksi izdanja priređuje Bobi.

– Kod kuće sam uvijek u nekim opuštenim pidžamama i s kosom vezanom u rep. Jednom mi sine ideja da i ja, kao neke što zavode, zavedem Bobu. Obučem ja tako visoke štikle s pufnom i korset, joj oni halteri me nervirali nikako da ih zakopčam sa zadnje strane. I tako utegnuta uzmem šampanjac i dvije čaše i krenem na sprat u sobu gdje je bio Boba – otvoreno priča Brena tajne iz spavaće sobe i dodaje:

– Penjem se tako uz stepenice, a ne mogu da dišem jer me steže onaj korset. Uletim tako obučena u sobu, a Boba me gleda i sav u čudu. Ja ništa ne govorim, otvaram šampanjac, sipam ga u čaše i odjednom oboje počinjemo da se smijemo. Tada mu kažem: „Joj, molim te otkopčaj mi ovaj korset, ne mogu da dišem.“ Slatko smo se nesmijali, nakon čega sam obukla pidžamu i shvatila da me voli baš onakvu kakva sam – rekla je Brena u emisiji „Press pretres“, koja će se emitovati u nedelju na Televiziji „Grand“.

Brena

Brena, Foto: Rajko Ristić

Podsjećanja radi, Brena se na večnu ljubav tri godine mlađem Bobi zavjetovala prije dvije i po decenije pred 500 zvanica u luksuznom beogradskom hotelu. Iako je bio mlađi od nje, teniser je imao brak iza sebe i sina Filipa, dok se pjevačica prvi put udavala. Brena i Boba imaju dva sina Stefana i Viktora, a jedno drugom su najveća podrška tokom svih ovih godina. Ipak, ovo je prvi put da Brena iznosi intimne detalje kada je njihov odnos u pitanju.

Mrka

Mrka, Foto: Facebook

Mrkonjić: Brena mi je pomogla da osvojim Anu

Pjevačica Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić otvorili su vrata svoga doma u kojem su ugostili Lepu Brenu, Milicu Pavlović i Dragicu Radosavljević Cakanu. Dok su Ana i Mrka slavili četiri godine veze, Cakana je priznala da je zbog supruga Neše skakala padobranom. – Meni je Brena mnogo pomogla u namjeri da osvojim Anu – priznao je Milutin pred kamerama emisije koju vodi Siniša Medić.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com