Bajčetić: Podzemni prolaz u Podgorici najveća promašena investicija - Volim Podgoricu

Bajčetić: Podzemni prolaz u Podgorici najveća promašena investicija

Jedini podzemni prolaz u Podgorici, koji je građane koštao više od milion eura, jedna je od najgorih i najvećih promašenih investicija u posljednje dvije decenije, ocijenio je odbornik Demokratskog fronta DF u Skupštini Glavnog grada Nikola Bajčetić.
“Naime, iako je ženski košarkaški klub Budućnost pokušao da taj prostor učini življim, i da mu da neku namjenu, to je jednostavno ostalo bez rezultata, pa umjesto gradskog prostora koji ima svoju svrhu i namjenu, imamo najskuplji javni wc u ovom dijelu Evrope”, kazao je Bajčetić.

On je istakao da vjeruje da su aktuelna vlast u Podgorici i gradonačelnik Stijepović zauzeti predizbornim obećanjima, s obzirom na to da je izborna godina u toku, ali je, ipak, apelovao da se pozabave ovim problemom.

“Posao oko podzemnog prolaza dobile su privilegovane firme usko povezane sa DPS-om,  te zbog toga mislimo da ovdje ima posla i za tužilaštvo koje treba da što hitnije provjeri ugovore i kako je uopšte došlo do toga da se ova promašena investicija realizuje na štetu poreskih obveznika i budžeta Glavnog grada”, zaključio je Bajčetić.

(CdM)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com