(VIDEO) Glasajte: „Red Bull challenge“: Učestvuju dva primorca i Podgoričanka - Volim Podgoricu

(VIDEO) Glasajte: „Red Bull challenge“: Učestvuju dva primorca i Podgoričanka

Čuvena austrijska kompanija Red Bull pokrenula je interesantnu akciju “Red Bull challenge – Can you make it ? “, u kojoj će učestvovati i nekoliko timova iz Crne Gore. Među njima je i Podgoričanka Katarina Kaličanin koja će sa Novljaninom Aleksandrom Vulevićem i Dušanom Danilovićem iz Tivta pokušati da “osvoje” učešće u ovoj “igri”.

Oni su predstavnicima Red Bulla poslali video klip kao aplikaciju za ovo “takmičenje”, a glasanje za “prolazak” trajaće do kraja februara.

Aleksandar Vulević za Radio Jadran pojašnjava što zapravo predstavlja Red Bull challenge.

“U toku je glasanje na osnovu klipova koje su učesnici radili, i uoliko prođemo dalje, tim Red Bulla trebalo bi da nam pošalje karte, za neku destinaciju. Mi još uvijek ne znamo koju, gdje će nam dati 24 limenke Red Bulla, s kojima treba da pređemo 1.000 kilometara za sedam dana, bez korišćenja novca, telefona. Te limenke mi treba da trampimo za hranu, prevoz i sve što nam bude trebalo, što nam u stvari predstavlja, sredstvo plaćanja”, pojašnjava Vulević.

Kako je kazao, ovo takmičenje trebalo bi da se održi početkom aprila, mada još uvijek detalji nijesu poznati.

U takmičenju bi trebalo da učestvuje oko 160 zemalja, a srazmjerno broju stanovnika, biće odabran i broj timova, u kojem moraju biti po tri takmičara. Tako će Crnu Goru predstavljati “trio” Herceg Novi – Tivat – Podgorica. Da bi njihov klip prošao u sljedeći krug, potrebno je posjetiti sajt i “lajkovati” – što više lajkova – sigurniji prolaz dalje.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com