Nezapamćeno zlostavljanje djeteta: Majka naterala ćerku da pojede 30 mrtvih ribica! - Volim Podgoricu

Nezapamćeno zlostavljanje djeteta: Majka naterala ćerku da pojede 30 mrtvih ribica!

Jedna majka iz Japana kaznila je svoju kćerku natjeravši je da pojede više od 30 zlatnih ribica, koje je čuvala u akvarijumu kao ljubimce, navode japanska policija i mediji.

Policija je uhapsila Joko Ogatu i njenog dečka Takešija Egamija nakon što su primorali djevojčicu da pojede mrtve ribice u junu prošle godine. Djevojčica je zlostavljana na dnevnoj bazi, naglasila je policija za AFP.

Lokalni mediji prenijeli su da je par, koji živi u perfekturi Fukuoka na jugozapadu Japana, ubio ribice tako što je sipao deterdžent u akvarijum i natjerao djevojčicu da pojede njih 30, jednu po jednu.

Zdravlje djeteta, ipak, nije ugroženo, dodaju mediji.

Protiv para je prošle godine podignuta optužnica zbog vezivanja djevojčice konopcem za krevet, kao i udaranje djeteta u lice i spaljivanje njenog jezika cigaretom. Ovo je peti put da su Ogata i Egami uhapšeni zbog zlostavljanja djeteta od prošle godine.

Japan bilježi rekordan broj slučajeva zlostavljanja djece, a prošlog mjeseca trogodišnje djevojčica preminula je kada je njena majka prosula ključalu vodu na nju, što je izazvalo ozbiljne opekotine po licu.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com