O ovakvom muškarcu maštaju sve žene: Pored njega ona nikad ne bi pogledala drugog - Volim Podgoricu

O ovakvom muškarcu maštaju sve žene: Pored njega ona nikad ne bi pogledala drugog

Poznato je da žene švrljaju onda kada im u vezi ili braku nešto nedostaje, kada emotivno nisu ispunjene. Pored ovakvog muškarca nijednoj ženi nikada ni na pamet ne bi palo da pogleda drugog.


1. MUŠKARAC KOJI ZNA DOBRO DA KUVA I VOLI TO DA RADI

Ovo je nešto o čemu skoro sve žene maštaju, a uopšte ne bi trebalo da bude u domenu mašte. Nabavka i pripremanje hrane spada u osnovne veštine preživljavanja. Pa zašto onda većina muškaraca misli da im ovo znanje uopšte nije potrebno? Žene to ne razumeju.

2. KOJI IMA AUTENTIČAN STIL, VODI RAČUNA O SVOM IZGLEDU I U BRAKU NEĆE PUSTITI STOMAČINU

Naša spoljašnjost je odraz naše unutrašnjosti. Odelo ne čini čoveka, ali govori dosta o njemu. Žene veoma da cene muškarce koji umeju da svoj karakter i stav izraze i kroz svoj stil. Nisu samo muškarci ti kojima je lepota važna. I žene kraj sebe žele muškarca koji dobro izgleda. Kada se muškarac u vezi i braku zapusti, to znači da svoju ženu shvata zdravo za gotovo, prestaje da je zavodi i zbog toga se ona svakim danom oseća sve manje privlačnom. Samo je pitanje trenutka kada će pasti u iskušenje da proveri da li je još uvek poželjna…

3. MUŠKARAC KOJI ZNA KAKO SE KORISTI MAŠINA ZA VEŠ I UME DA POSPREMI ZA SOBOM

Šta druga da žena pomisli kad vidi da njen dragi nema pojma gde mu stoje čarape, kako se pere veš i koliko praška je potrebno, osim da je ostao derište za kim stalno treba da trči mama. Ovo je pravi ubica strasti. U očima žene, ovakav muškarac gubi svoju muškost.

4. MUŠKARAC KOJI UME SA DECOM, TU JE DA PODELI SVE OBAVEZE I UME DA POSTAVI PRIORITETE

Muškarac koji se ponaša kao da ženi čini neverovatnu uslugu ako jedno popodne pričuva decu, ili jednom u mesec dana opere sudove i iznese đubre, pa se time hvali kao neverovatnim podvigom, u ženi izaziva samo revolt. Kad sa nekim živiš zajedno, onda sa njim i deliš sve obaveze. Deca nisu ženina, već vaša zajednička. Muž je podjednako roditelj, kao i žena. Tako treba da se i ponaša.

5. MUŠKARAC KOJI VOLI DA ČITA KNJIGE

Ništa gore od neobrazovanog mamlaza koji samo zna da blene u televizor i izležava se na kauču. Život sa ovakvim muškarcem je nepresušni izvor dosade i frustracije. Od njega nikada ne čuješ ništa interesantnno, novo, vredno razmišljanja. Žene vole muškarce koji vole da čitaju i koji znaju da se upuste u čaroban svet mašte. Oni su im neverovatno seksi.

6. FINANSIJSKI SITUIRAN, ILI SPOSOBAN I SPREMAN DA RADI I ZARADI

U današnje vreme žene i muškarci podjednako moraju da rade kako bi obezbedili normalan život. Ukoliko sva težina spadne samo na ženina pleća, neminovno je da ljubav izleti kroz prozor. Nijednoj ženi ne treba muž koji će se busati u grudi kako mnogo radi, a onda se izmicati kad god je gusto, pod izgovorom velikog umora. Ne treba joj ni onaj koji će samo kukati da posla nema i po ceo dan čekati priliku za veliku zaradu, dok živi od njene teško stečene male plate od posla koji je njemu ispod časti.

7. MUŠKARAC KOJI NE PODLEŽE MUŠKO – ŽENSKIM PREDRASUDAMA I KLIŠEIMA MIŠLJENJA I PONAŠANJA

Muškarac koji svoju ženu prvenstveno posmatra kao ravnopravno ljudsko biće, pa tek onda kao pripadnicu ženskog pola, jedino je vredan pažnje. Pol je bitan samo u seksualnom smislu, a seks je samo jedan od brojnih aspekata zajedničkog života.

8. MUŠKARAC KOJI JE EMOTIVNO ZREO, INTELIGENTAN, RADOZNAO I SA DOVOLJNO ŽIVOTNOG ISKUSTVA

Bez emotivne zrelosti nema ni istinskog ljubavnog odnosa, a učenja iz iskustava nema bez inteligencije i urođene radoznalosti. Svaka žena želi kraj sebe mudrog muškarca, spremnog da svojim mišljenjem, kaljenim kroz prizmu brojnih iskustava, doprinese kvalitetnijem životu, ali i da zna kada treba da prihvati nešto bez sujete. To podrazumeva da je on zaista zainteresovan za njihov zajednički duhovni rast i rešavanje problema.

9. MUŠKARAC SA BOGATIM UNUTRAŠNJIM I DRUŠTVENIM ŽIVOTOM I SMISLOM ZA HUMOR

Veoma je bitno da ti je sa čovekom sa kojim treba da provedeš život zabavno. Muškarac koji ume da zasmeje ženu u najtežim trenucima je melem za dušu. Jedno drugo treba da izvlačite iz nevolje, a ne da pesimističkim stavovima i letargijom jedno drugo pritiskate.

10. MUŠKARAC KOJI VOLI ŽIVOT I VOLI SVOJU ŽENU!

Ljubav, poverenje i radovanje svakom novom danu je jedan od osnovnih uslova sreće. Bez entuzijazma se samo tavori i preživljava, a nikada istinski ne živi.

(besnopile.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com