STIŽE POMOĆ ZA EVU Mama Marija: Suze nam teku od radosti, nismo sami! - Volim Podgoricu

STIŽE POMOĆ ZA EVU Mama Marija: Suze nam teku od radosti, nismo sami!

Sudbina male Podgoričanke Eve, koja ima samo 19 mjeseci i već se bori sa tumorom na mozgu, ganula je ljude širom Crne Gore, Srbije i svijeta.

Nakon što su mediji objavili apel za pomoć Evinih roditelja Marije i Žarka, počeli su u velikom broju da se javljaju humani ljudi.

To je do suza ganulo Velimiroviće koji sada imaju novu nadu da će uspjeti u svojoj borbi. Oni treba da skupe oko 100.000 evra za liječenje svoje mezimice.

Podgoričanka Eva ima 19 mjeseci i tumor na mozgu, za operaciju potrebno 100.000 evra 

Našem portalu se javljaju i humani ljudi iz inostranstva sa molbom za pojašnjenje kako da uplate novac, a koliko saosjećaju sa porodicom, govori primjer mladića koji nije želio da ih zove za pojašnjenje, ne želeći da ih uznemirava.

jasmin11

marija

– Našoj maloj Evi koja ima 19 mjeseci je skoro dijagnostifikovan maligni tumor mozga (Anaplasticni pilocisticni astrocitom gradus III) zbog čega joj predstoji još jedna operacija i hemoterapije. Potražili smo pomoć i stručna mišljenja i najbolje mjesto za liječenje naše ćerke je institut Gustave Roussy u Francuskoj koji je jedan on najboljih svjetskih centara za ovu oblast. Nažalost nismo u mogućnosti da sami snosimo sve troškove pogotovo zbog ograničenog vremena koje imamo. Njeno cjelokupno liječenje koštaće više od 100.000 eura a sav skupljen novac kao i medicinska dokumentacija Evina biće javno dostupni, kazali su Velimirovići juče za portal “Volim Podgoricu”.

Već danas, budućnost im izgleda mnogo svjetlija.

Operacija je zakazana za 26.februar u klinici Necker u Parizu a nakon oporavka treba nastaviti sa hemioterapijom na institutu Gustave Roussy.

Oni u Francuskoj nemaju bliskih rodjaka niti mjesto gdje bi mogli da odsjednu tako da osim troskova samog liječenja moraju misliti i o troškovima zivota u Parizu tokom Evine terapije koja će potrajati više mjeseci.

Ukoliko možete na bilo koji način da pomognete da Eva ozdravi, u nastavku su žiro računi na koje možete uplatiti donaciju.

Ukoliko živite u Parizu ili poznajete ljude koji žele da pomognu Evinim roditeljima, tako što bi im ustupili smještaj, i to bi im puno značilo.

ZIRO RACUN:

NLB Montenegrobanka
530-0000300110568-96
Marija Velimirovic-majka

DEVIZNI RACUN:

Hypo Alpe Adria Bank- AD Podgorica
Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 143
81000 Podgorica, Montenegro
Zarko Velimirovic -otac
IBAN:ME25555000122105067856
SWIFT: HAABMEPG
Account no.1221050678

>
> Zarko Velimirovic-otac +38268175141
> Marija Velimirovic-majka +38268116233
> Kontakt mail: [email protected]

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com