Sub Focus i My Nu Lang nova X-Bass pojačanja Sea Dance festivala! - Volim Podgoricu

Sub Focus i My Nu Lang nova X-Bass pojačanja Sea Dance festivala!

Vodeće zvijezde svjetske bass scene potvrdile su svoj dolazak na veliku Exit Avanturu, koju čine Exit i Sea Dance, za najbolju festivalsku ljetnju zabavu od Petrovaradina do Jaza!

Da na Jazu bude još toplije pobrinuće se apsolutna dnb superzvijezda Sub Focus i njegov MC ID, te famozni bristolski duo My Nu Lang koje prati Dread MC.   

Displaying SDF X Bass.jpgsea

Ovo je prava uvertira za sve fanove Sea Dance festivala, koje u narednim danima očekuje objava još velikih imena svjetske muzičke scene koji stižu u Budvu za novo nezaboravno trodnevno druženje na zvanično najljepšoj plaži Evrope.

Sub Focus – Tidal Wave: https://youtu.be/B8vlk1UR99k

Vodeći dubstep i drum and bass producent Sub Focus, zajedno sa MC ID-jem, stiže na glavnu binu Sea Dance festivala u petak 15. jula, uz neke od najpozntijih hitova poput “Rock It”, “Follow The Light”, “Last jungle” i “Out of The Blue”. Sarađivao je sa najvećim zvijezdama i radio remikse za The Prodigy, Deadmau5, Empire of the Sun i Dizzee Rascala, uz obavezne nastupe na najvećim svjetskim festivalima. Iste noći, na glavnoj bini Sea Dance festivala stiže i čuveni bristolski duo My Nu Leng, koji čine bejseri Tommy i Jammo, a kojima će se na sceni pridružiti i Dread MC. Vrtoglavi uspjeh na muzičkoj sceni ostvarili su zahvaljujući majstorskoj vještini fuzije house, garage i jungle ritmova uz prepoznatljive povišene vokale kombinovane sa brujanjem teških basova. Sa novim izdanjima na putu i unaprijed zakazanim datumima na turneji, za koju se već traži ulaznica više, My Nu Leng, uz njihovu neizostavnu Black Butter ekipu, nastavlja da muzičkim umijećem osvaja fanove širom svijeta.

My Nu Leng: https://www.youtube.com/watch?v=YeIVojRQCLw

A nakon upečatljivog nastupa na Sea Dance festivalu prošlog ljeta, u okviru X bass programa, na Petrovaradin i Exit festival ovog ljeta stiže britanski hit duo Sigma, kojima će se na tvrđavi pridružiti i jungle-reggae heroj Congo Natty, furiozni ruski trio Teddy Killerz, kanadski bass majstor Rene LaVice i berlinska dama novog rainbow-bass zvuka Sarah Farina!

Svoj dolazak na Exit Avanturu, od Petrovaradina do Jaza, među prvima su već potvrdili i X bass velikani Andy C, DJ Hype, MS Dynamite, Wilkinson, Modestep, Zomboy, Ivy Lab i Sub Zero. 

 
Ulaznice

Ulaznice za Sea Dance dostupne su po promo cijeni od 24.99 eura. Ovo je cijena sa čak 70% popusta u odnosu na finalnu i biće dostupna samo građanima Crne Gore sa dokazom o državljanstvu  (lična karta sa prebivalištem u Crnoj Gori ili crnogorski pasoš). Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Gigstix Montenegro na 54 prodajna objekta „Štampe“ i „Tobacco S Press“ u 23 grada Crne Gore. Više informacija o novogodišnjoj ponudi kao i spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance pogledajte na zvaničnom sajtu festivalawww.seadancefestival.me.

1 komentar

  1. Hello, Neat post. There is an issue along with your website in internet explorer, might test this¡K IE nonetheless is the marketplace chief and a big section of people will pass over your excellent writing due to this problem.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com