Dragan Agović (19) i I. M. (16) opljačkali kuću, pa ostavili poruku: „J…. ga nema više šta da se ukrade” - Volim Podgoricu

Dragan Agović (19) i I. M. (16) opljačkali kuću, pa ostavili poruku: „J…. ga nema više šta da se ukrade”

Dvojica mladića iz Bara Dragan Agović (19) i maloljetni I. M. (16) osumnjičeni su da su opustošili kuću Ruskinje Vere Avdyunich u mjestu Bartula kod Bara, o stavljajući za sobom samo ceduljicu sa porukom „J…. ga nema više šta da se ukrade”, nezvanično saznaju DN u policiji.

Po povratku kući Ruskinja je bila i više nego zatečena jer su je na ulazu dočekala obijena vrata. Ipak, pravi šok doživjela je tek po ulasku unutra. Svoj dom nije mogla da prepozna Inventar, bijela tehnika i drugi aparati bili su ukradeni, a osim listice sa bezobzirnom porukom, na zidovima dnevne sobe su bili ispisani grafiti. „Lopovi su odnijeli baš sve. Nije imala ni stolicu da sjedne”, pojasnio je sagovornik DN iz policije.

Avdyunich je o svemu obavijestila policiju čiji su službenici preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, uspjeli da u kratkom roku rasvijetle slučaj. Akcija je rezultirala i pronalaskom svih ukradenih stvari koje su, po saznanju DN, vraćene vlasnici.

Agoviću i njegovom maloljetnom sugrađaninu se osim ove pljačke, na teret stavlja još nekoliko teških krađa počinjenih u periodu od septembra prošle do februara ove godine takođe u Bartuli. Oni su, kako se sumnja, obijali vrata na kućama iz njih iznosili pokućinstvo televizorore, šporete, mašine za veš, ugaone garniture, lustere, kamere.

Uprkos brojnim krađama koje im se stavljaju na teret, dvijica osumnjičenih Barana nijesu zadržana u policijskom pritvoru već je, po nalogu Osnovnog državnog tužioca, prijava protiv njih podnijeta u redovnom postupku.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com