HRANA NA VRATA: Evo ko Đokovićima u Beogradu sprema obroke i koliko koštaju! - Volim Podgoricu

HRANA NA VRATA: Evo ko Đokovićima u Beogradu sprema obroke i koliko koštaju!

Novak Đoković je poznat kao veoma disciplinovan kada je hrana u pitanju. Ne popušta ni kad je na odmoru. Tako i dok su u Beogradu on i Jelena jedu sirovu hranu.

Đokovići najviše vole slatkiše, jagode sa šlagom i tortu od bundeve.  Srećna sam što se zajedno hranimo zdravo

Foto: Foto: D. Živančević / RAS SrbijaĐokovići najviše vole slatkiše, jagode sa šlagom i tortu od bundeve.
Srećna sam što se zajedno hranimo zdravo.

Kako je „Blic“ već pisao, najbolji teniser svijeta trenutno ima 78 kilograma a osjeća se nikad jače i spremnije pred svaki izlazak na teren. Sirova hrana i namirnice bez glutena pomogle su Đokoviću da bude snažan pri svakom udarcu.

 Nole ništa ne prepušta slučaju ni dok odmara. On i Jelena i tada praktikuju istu ishranu kao kada je u punom trening. S obzirom da ne stižu uvijek da naprave pravi obrok, u pomoć im uskače profesorka dramaturgije Maja Volk, koja je poznata po tome što je sirovom hranom izliječila rak.

Foto: Reuters
– Đokoviće sam upoznala prošle godine na Zlatiboru. Jelena me je kontaktirala kada je Novak stigao u Beograd i pitala da li mogu da im spremam hranu. Odmah sam pristala – kaže Maja i dodaje da porodica Đoković najviše voli slatkiše.

– Novak je zadovoljan hranom koju im spremam. Njih dvoje najviše vole moje slatkiše, jagode sa šlagom od indijskih oraha i torte od bundeva. Ručak i doručak koštaju ih po 500 dinara, sokovi su 300 i torte su 250 dinara – kaže Maja za “Blic”.

Volim druženje sa Đokovićima

Volkova otkriva da je presrećna jer su Đokovići pored velikog broja svjetskih kuvara angažovali upravo nju, pa tako nema problem i da im spremljenu hranu odnese na kućnu adresu.

– Dođem svako jutro u sedam sati u svoju radnju jer hrana mora da bude svježa. Kada sve spremim, odnesem im, a onda se družimo svi zajedno – kaže Maja.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com