Maloljetnik iz Bara osumnjičen za devet kivičnih djela - Volim Podgoricu

Maloljetnik iz Bara osumnjičen za devet kivičnih djela

Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar su Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru podnijeli poseban izvještaj, kao dopunu devet krivičnih prijava prethodno podnijetih protiv nepoznatog lica, protiv maloljetnog M.N. (17) iz Bara, zbog sumnje da je počinio devet krivičnih djela iz oblasti imovinskih delikata.

Kako se sumnja, M.N. je tokom januara ove godine izvršio osam teških krađa i jedno oduzimanje vozila.

“Osumnjičeni M.N. je, sumnja se, upotrebom podesnih sredstava provaljivao u unutrašnjost više stambenih objekata i jednog objekta uslužne djelatnosti, prilikom čega je vršio premetačine i otuđio veću količinu stvari iz pokućstva i električnih aparata, 25 kg bakarnih kablova, veću količinu alkoholnih pića i zlatnog nakita, pumpu za vodu, razne alate, kao i sef u kome je bilo oko 5.000 eura. Osim toga, sumnja se da je osumnjičeni M.N. počinio KD oduzimanje vozila marke ,,Peugot 307 kabriolet“, koje mu je služilo kao prevozno sredstvo tokom vršenja pomenutih KD”, navodi se u policijskom saopštenju.

Dodaje se da će dio otuđenih stvari koje su službenici CB Bar pronašli u posjedu M.N. će biti vraćen oštećenima, dok se preduzimaju aktivnosti na pronalasku ostalih stvari.

Protiv M.N. će državnom tužiocu za maloljetnike u ODT u Baru biti podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

“Službenici CB Bar preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju lica koje je, kako se sumnja, ova KD počinio sa M.N”, zaključuje se.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com