NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Djevojčica (11) poginula u udesu zbog divljačke vožnje starice! - Volim Podgoricu

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA: Djevojčica (11) poginula u udesu zbog divljačke vožnje starice!

Marija Vošanović (77), koja živi u Njemačkoj, u velikoj brzini „renoom“ udarila u „fijat stilo“, koji se odbio i udario bicikl na kom je bila jedanaestogodišnja Mihaela Kolar

Mihaela Kolar (11) poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći u Bačkoj Palanci. Nesreća se dogodila 12. februara, kad je „reno“ kojim je upravljala Marija Vošanović (77) naleteo na „fijat stilo“, koji se potom odbio i pokosio djevojčicu na biciklu.

Kako saznajemo, starica za volanom „renoa“ nije ispoštovala postavljeni saobraćajni znak, već je pri punoj brzini iz sporedne ušla u glavnu ulicu i udarila u zadnji dio „fijata“, kojim je upravljao R. Đ.

– Automobil se zarotirao i udario u banderu. U tom trenutku na biciklu su se vozili Mihaela i njen drug. Vozač „fijata“ uspio je da izbjegne dječaka, ali ne i djevojčicu. Marija je privedena i protiv nje je podnijeta krivična prijava zbog izazivanja nesreće. Izrečena joj je i mjera zabrane napuštanja mjesta boravišta i oduzete su joj putne isprave – kaže izvor Kurira iz istrage.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com