PODGORICA: Slu­žbe­nik Voj­ske Vla­di­mir Vu­le­tić za­do­bio je te­že tje­le­sne po­vre­de - Volim Podgoricu

PODGORICA: Slu­žbe­nik Voj­ske Vla­di­mir Vu­le­tić za­do­bio je te­že tje­le­sne po­vre­de

Slu­žbe­nik Voj­ske Cr­ne Go­re Vla­di­mir Vu­le­tić za­do­bio je te­že tje­le­sne po­vre­de pri­je tri no­ći ka­da je pao sa sti­je­na iz­nad pe­ći­na ko­je se na­la­ze na oba­li Mo­ra­če. In­ci­dent se do­go­dio u Pod­go­ri­ci, u di­je­lu gra­da pre­ko Mo­ra­če, u bli­zi­ni Uli­ce ser­da­ra Jo­la Pi­le­ti­ća.

Ka­ko „Dan” sa­zna­je iz po­li­ci­je, Vu­le­tić je spor­ne no­ći bio sa dru­štvom u jed­nom obli­žnjem lo­ka­lu. U ka­snim ve­čer­njim sa­ti­ma iza­šao je va­ni. Ne­du­go za­tim pri­ja­te­lji su ga za­te­kli po­vri­je­đe­nog is­pod pe­ći­na na oba­li Mo­ra­če.

O do­ga­đa­ju je oba­vi­je­šte­na po­li­ci­ja, a po­vri­je­đe­ni voj­nik pre­ve­zen je u Ur­gent­ni cen­tar na uka­zi­va­nje lje­kar­ske po­mo­ći.
Po­li­ci­ja je po­kre­nu­la is­tra­gu ka­ko bi utvr­di­la da li je Vu­le­tić sam pao ili ga je ne­ko na­pao i gur­nuo sa sti­je­ne. Kon­sta­to­va­no je da je on spor­ne no­ći za­do­bio vi­še po­vre­da, zbog če­ga ni­je is­klju­če­na mo­guć­nost da ni­je u pi­ta­nju slu­čaj­no sa­mo­po­vre­đi­va­nje.

O sve­mu je oba­vi­je­šte­no i Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci, ko­je je na­re­di­lo da se oba­ve vje­šta­če­nja i da se uzmu iz­ja­ve.

Ta­ko­đe, po­li­caj­ci su iz­u­ze­li i vi­deo-snim­ke sa lo­ka­la ko­ji se na­la­ze u bli­zi­ni mje­sta de­ša­va­nja ka­ko bi utvr­di­li ka­ko je Vu­le­tić po­vri­je­đen.

In­spek­to­ri pod­go­rič­ke po­li­ci­je uze­li su iz­ja­ve od oso­ba sa ko­ji­ma je Vu­le­tić bio spor­ne no­ći. Na­vod­no, ni­ko od njih ni­je bio sa Vu­le­ti­ćem u tre­nut­ku pa­da. Ta­ko­đe, is­pi­ta­ni su i po­je­di­ni ži­te­lji tog di­je­la gra­da, a pro­vje­ra­va­no je i da li je te no­ći ne­ko od njih uočio sum­nji­va li­ca u bli­zi­ni mje­sta de­ša­va­nja.

Po­vri­je­đe­ni voj­nik je na­kon uka­zi­va­nja lje­kar­ske po­mo­ći u Ur­gent­nom cen­tru pu­šten na kuć­no li­je­če­nje. O po­vre­da­ma ko­je je za­do­bio oba­vi­je­šte­no je i Osnov­no dr­žav­no tu­ži­la­štvo u Pod­go­ri­ci. Vuletić nije poznat policiji odranije, a komšije tvrde da se radi o uzornom mladiću koji nikada nije imao problema ili sukoba sa bilo kim.

Is­tra­ga

Iz­u­ze­ti vi­deo-snim­ci sa mje­sta ne­zgo­de i iz­ja­ve ne­ko­li­ko oso­ba do­sta­vlje­ne su tu­ži­o­cu ko­ji je po­kre­nuo is­tra­gu o ovom slu­ča­ju. Pre­ma sa­zna­nji­ma „Da­na”, is­kaz je dao i po­vri­je­đe­ni Vu­le­tić, ko­ji se ni­je sje­ćao svih de­ta­lja iz spor­ne no­ći.

Dan

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com