Baka sa Novog Beograda razotkirla bezbjednjake: Sumnjivi likovi joj “hakovali kompjuter” - Volim Podgoricu

Baka sa Novog Beograda razotkirla bezbjednjake: Sumnjivi likovi joj “hakovali kompjuter”

Starija Beograđanka uspjela je da razotkrije bezbjednjake! Optužila ih da puštaju magnetne talase zbog kojih mora da klekne.

Bezbednjaci

Bezbednjaci, Foto: profimedia

Ona je preksinoć policiji prijavila svoje komšije, tvrdeći da se u susjednom stanu okupljaju sumnjivi likovi i da joj hakuju kompjuter. Patrola koja je izašla na lice mjesta po njenoj prijavi ostala je zatečena kada su im vrata spornog stana otvorili bezbjednjaci koji štite jednog visokog funkcionera!

Ova Beograđanka pozvala je preksinoć oko ponoći stanicu policije u Novom Beogradu i tražila da hitno dođu na njenu adresu jer od buke koju prave komšije ne može da spava. Patrola je odmah upućena na lice mjesta i najprije su zakucali na njena vrata. Mislili su da će to biti jedna od rutinskih intervencija i da ženu vjerovatno uznemiravaju mlade komšije koje u stanu prave žurku. Međutim, kada su razgovarali s njom, ona im je iznijela pomalo čudne optužbe.

Starica

Starica, Foto: Shutterstock

– Tada je ispričala da se u stanu neprestano okupljaju sumnjivi likovi i da su čak upali u njen kompjuter. Punu pažnju policajaca je imala kad je komšije optužila i da iz njihovog stana dopiru nekakvi magnetni talasi zbog kojih mora istog trenutka da klekne! Policajci su bili pomalo zatečeni i iznenađeni njenom prijavom – navodi sagovornik “Alo!“ i dodaje da je patrola, po protokolu, zakucala i na vrata komšija. Međutim, tamo ih je čekalo novo iznenađenje.

– Vrata im je otvorio pripadnik specijalnih jedinica. Ispalo je da su “sumnjivci” bezbjednjaci koji tu borave jer objezbeđuju jednu štićenu ličnost, odnosno jednog visokog političkog funkcionera – dodaje naš sagovornik.

– Njene optužbe da se u stanu okupljaju sumnjivi likovi se i mogu razumjeti, prije svega zbog prirode posla kojim se ovi bezbjednjaci bave. Međutim, hakovanje komšija i “tjeranje” da kleče svakako su neuobičajene optužbe. Nakon što su razgovarali s “komšijama”, policajci su se vratili do ove žene i saopštili joj da nisu nadležni za njene probleme – dodaje sagovornik za “Alo”.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com