Vidoje Stanišić: Spaliću se na trgu ako se dokaže da lažem - Volim Podgoricu

Vidoje Stanišić: Spaliću se na trgu ako se dokaže da lažem

Šestorica optuženih da su 26. decembra prošle godine fizički napali pripadnike Interventne jedinice priliko racije u noćnom klubu “Velvet” juče su u Osnovnom sudu u Podgorici tokom davanje odbrane negirali da su počinili krivično djelo koje im se stavlja na teret, ističući da su ovom prilikom oni napadnuti bez razloga i da su brutalno pretučeni.

Na optuženičkoj klupi pored Vidoja i Radosava Stanišića, nalaze se i Saša Klikovac, Nikola Marković, Branko Vukanić i Željko Popović.

Radosav Stanišić je u svojoj obrani kazao da nije počinio krivično djelo za koje ga terete i da nema potrebu da daje iskaz s obzirom na to da zna da je već unaprijed osuđen. Za razliku od njega, Vidoje je bio raspoložen da ispriča šta se dogodilo predmetne noći, ističući da nije kriv 100 odsto, te da je sreće ne bio u sudnici kao optuženi već kao oštećeni.

“Desetak minuta nakon što smo ušli u Velvet policajci maskirani fantomkama i naoružani heklerima upali su u kafić i počeli da udaraju i guraju ljude. Sa desne strane, prišao mi je jedan od njih i poprskao me suzavcem od kojeg sam odmah oslijepio. Dok sam se borio za vazduh oni su me udarali pendercima i nogama. Ja im nijesam uzvraćao”, objasnio je Vidoje.

Prema njegovim riječima, zatim su ih ubacili u maricu i odvezli u CB Podgorica.

“Spreman sam da idem na poligraf i dokažem da je ovo što sam kazao istina. Spaliću se na trgu ako to nije tačno” kazao je Vidoje.

(Dnevne novine)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com