SDP: Odluka o Radonjiću je dokaz višemjesečne opstrukcije DPS-a - Volim Podgoricu

SDP: Odluka o Radonjiću je dokaz višemjesečne opstrukcije DPS-a

Prijedlog za izbor šefa Specijalnog policijskog tima Dragana Radonjića uslijedio je odmah nakon optužbi predsjednika Socijaldemokratske partije SDP Ranka Krivokapića da Demokratska partija socijalista DPS mjesecima opstruira izbor šefa ovog tima, a time i samog Specijalnog tužioca u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala, saopšteno je iz SDP-a.

Specijalni državni tužilac Milivoje Katnić prihvatio je prijedlog direktora Uprave policije da Dragan Radonjić bude Šef policijskog specijalnog tima.

Kako kažu u SDP-u, dobro je da je pod političkim pritiskom konačno odblokiran rad Specijalnog tuži oca, ali s druge strane, ističu, ovo pokazuje da osam mjeseci nije bilo političke volje da se pomogne Specijalnom tužiocu Katniću u efikasnoj borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala.

“Takođe ovaj slučaj pokazuje da na ključnim adresama ne postoji iskrena politička volja za uspostavljanje snažne pravne države već se krupna pitanja odlažu, gubi dragocjeno vrijeme i neko očigledno poigrava državnim interesima i našim EU i NATO integracijama”, smatraju u SDP-u.

Oni očekuju da sada neće biti svjedoci novog višemjesečnog opstruiranja, ovoga puta šefa Specijalnog policijskog tima.

“Prije svega kod izbora svojih najbližih saradnika koji zajedno sa njim treba da nose ogroman teret borbe protiv korupcije i kriminala”, dodali su iz ove partije.

2 komentara

  1. I would like to consider the ability of thanking you for that professional guidance I have often enjoyed checking out your site. I’m looking forward to the particular commencement of my college research and the entire prep would never have been complete without dropping by your site. If I may be of any assistance to others, I’d personally be glad to help as a result of what I have gained from here.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com